Αγγελική Δαλιάνη: «Και τα δύο μου παιδιά έχουν τις δυσκολίες τους»
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: «Και τα δύο μου παιδιά έχουν τις δυσκολίες τους»

Tην Αγγελική Δαλιάνη την παρακολουθούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 Η Επιστροφή και μίλησε για τον ρόλο της.

Όμως, η ίδια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Μάνος Παπαγιάννη και έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια.

Νομίζω ότι η «Επιστροφή» ήταν μια πολύ καλή επιλογή για σένα, γιατί έδειξες ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα ρόλο, για τον οποίο ίσως δεν σε είχαν σκεφτεί.

Αυτός ήταν ο σκοπός μου, όταν δέχτηκα τη συγκεκριμένη πρόταση, γιατί ήταν κάτι διαφορετικό. Στην Ελλάδα ισχύει ότι βάζου­με ταμπέλες, αλλά τα πάντα είναι και θέμα συγκυριών. Αν σε συνδυάσουν με την κωμω­δία, σε σκέφτονται για κωμωδία. Αν σε συν­δυάσουν με κάτι πιο δραματικό, είναι πιθανό­τερο η επόμενη πρόταση να αφορά επίσης ένα δράμα. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ η κωμωδία. Υπάρχουν στιγμές στο γύρισμα που κάνουμε πλάκα και στην πρόβα προσπαθούμε, με το ίδιο σενάριο, να παίξουμε τις σκηνές κωμικά.

Πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά που έχουν μια εύλογη διαφορά ηλικίας;

Ωραία είναι. Νιώθω ότι θα πρέπει να γίνω δύο κομμάτια, γιατί άλλη αντιμετώπιση θέλει ένα κοριτσάκι δέκα χρόνων που έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες και άλλες ένα μωράκι που επί της ουσίας μαθαίνει τον κόσμο. Είμαι... μαμά δύο ταχυτήτων!

Ποιο είναι πιο δύσκολο;

Και τα δύο έχουν τις δυσκολίες τους. Η μεγάλη είναι σε φάση που μπορεί να αντιληφθεί κάποια πράγματα και να βοηθήσει με το μωρό. Τώρα την έχω και λίγο σαν μια μικρή μαμά από τον τρόπο που συμπε­ριφέρεται στον αδελφό της. Όλα έχουν τη χάρη τους.

Το καλοκαίρι θα έχει δουλειά ή διακοπές;

Διακοπές. Θα τελειώσουμε τα γυρίσματα για την «Επιστροφή» στις αρχές Ιουνίου και δεν έχω κανονίσει να παίξω στο θέατρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια δούλευα κάθε καλο­καίρι σε θεατρικές σκηνές και έχω ανάγκη να κάνω διακοπές και να περάσω αρκετό χρόνο και με τα δυο παιδιά μου. Μεγαλώ­νουν γρήγορα και αν δεν ευχαριστηθούμε τις μικρές ηλικίες, μετά τα χρόνια φεύγουν και αλλάζουν τα πράγματα. Έχεις συζητήσει για την επόμενη σεζόν;

Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμη. Πρέπει να σκεφτώ αν θα κάνω τηλεόραση ή θέατρο, γιατί και τα δύο ταυτόχρονα είναι δύσκο­λο να τα συνδυάσω. Νομίζω ότι τηλεόραση και θέατρο μαζί είναι για τους ελεύθερους!

Πηγή: 7μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved