Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, είκοσι χρόνια μετά το θάνατό του (Pics)
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, είκοσι χρόνια μετά το θάνατό του (Pics)

Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Φρέντυ Γερμανός.

Η Ναταλία Γερμανού, ξημερώματα της 21ης Μαΐου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του μπαμπά της στο Instagram και το σχόλιο της ήταν πραγματικά συγκινητικό.

«20 χρόνια. Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες λέξεις. Θα γράψω μόνο τρεις. Πόσο μου λείπεις», έγραψε και τα σχόλια που έλαβε ήταν ατέλειωτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το θάνατο του μπαμπά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε αναφερθεί στο χωρισμό των γονιών της.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ ισχυροί χαρακτήρες, έμειναν μαζί 2.5 χρόνια και χώρισαν όταν εγώ ήμουν 1.5 – 2 ετών, απορώ και πώς κράτησαν τόσο. Όταν χώρισαν κανείς από τους δύο δεν ήθελε να με αναλάβει, να με μεγαλώσει. Η μητέρα μου ήταν 20 χρονών, ήταν πολύ μικρή. Είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θέλει να κάνει μικρή παιδί. Πιέστηκε από τον μπαμπά Φρέντυ, ο οποίος της είπε “κάνε εσύ το παιδί τώρα κι εδώ θα είμαι εγώ να σε βοηθήσω”.

Τα λόγια λέγονται εύκολα, αλλά στην πράξη δεν ήταν τόσο εύκολο. Έφτασαν στο σημείο και χώρισαν, ήμουν μωρό εγώ. Η μητέρα μου είπε ότι “είμαι πολύ μικρή, θέλω να ζήσω όλα αυτά που δεν έχω ζήσει”. Φαινόταν ότι αυτό το μωρό θα δυστυχούσε και μπήκε στη μέση η γιαγιά και είπε “εγώ”. Είναι επώδυνο το συναίσθημα της απόρριψης που νιώθεις. Κατηγορούσα περισσότερο τη μητέρα μου για τον χωρισμό, ενώ στον πατέρα μου έδινα άλλοθι».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη συγκινητική της ανάρτηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved