Έλενα Χριστοπούλου: Δείτε την με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς και θα πάθετε πλάκα! (Photos & Vid)
Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: Δείτε την με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς και θα πάθετε πλάκα! (Photos & Vid)

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα.

Η μέντορας του GNTM και μάνατζερ μοντέλων έχει καταφέρει να καταπολεμήσει οποιαδήποτε κόμπλεξ της και οποιοδήποτε φόβο της.

Η Έλενα πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως καταπολέμησε άλλη μία φοβία της, που ήταν το κολύμπι. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει ευχαριστώντας τον προπονητή της στο instagram: «Ο δικος μου coach 🏊‍♂️ #αλεξανδροςthegreat με κανει να αισθανομαι δυνατη κ σιγουρη πια στο νερο αφου μεχρι προτινος κολυμπουσα σαν βουζα 🐸 * επισης μαζι του κερδισα αλλη μια φοβια! Οποτε σε ευχαριστω δημοσια αν κ φυσικα δεν εχεις instagram εκλεψα ομως λιγη πλατη σου .. γιατι μπορω #δενθαβγαλειποτεηλιο 🙊»!

Η Έλενα λοιπόν τώρα που έχει γίνει «δελφίνι» δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο φορά το ολόσωμο μαγιό της και κολυμπά! Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, βλέπουμε ότι έχει κορμί «λαμπάδα» παρόλο που κατά καιρούς έχει πει ότι δεν έχει τέλειες αναλογίες.

Και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις φίλες της: «Κανε δωρο στον εαυτο σου κ βρες χρονο για εσενα 🌻 εγω ποτε δεν μου εδινα χρονο ... αλλα τωρα καταλαβα ποσο λαθος εκανα #ποτεδενειναιαργα»!

Είναι στα καλύτερά της και φαίνεται!

Δείτε το αψεγάδιαστο κορμί της και θα εντυπωσιαστείτε από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved