Ευγενία Ξυγκόρου: «Για την Επιστροφή έχασα τη χρονιά στο Πανεπιστήμιο»
Showbiz

Ευγενία Ξυγκόρου: «Για την Επιστροφή έχασα τη χρονιά στο Πανεπιστήμιο»

Η ηθοποιός μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα.

Ποια είναι η όμορφη Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία υποδύεται τη Δανάη, την κόρη της Έλενας Κορωναίου (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) και του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) στην επιτυχημένη κοινωνική σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις του ανδρικού κοινού;

Η Espresso συνάντησε τη γοητευτική φοιτήτρια θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνομίλησε μαζί της για τον ρόλο της Δανάης αλλά και νια τα όνειρα της.

«Τον ρόλο της Δανάης τον πήρα με το σπαθί μου. Είχαν έρθει οι παραγωγοί στο πανεπιστήμιο και για δύο μήνες έβλεπαν φοιτητές και φοιτήτριες. Έτσι είδαν και εμένα. Με πήραν τηλέφωνο και άρχισαν οι αναγνώσεις το καλοκαίρι με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη και μετά τα γυρίσματα τον Αύγουστο, θα έλεγα ότι βοήθησε πολύ η τύχη γι' αυτή την επιλογή. Την ίδια περίοδο που επέλεξαν εμένα, επέλεξαν από ακρόαση και τον... αδελφό της Δανάης, τον Μάνο (Βασίλης Μίχας), με τον οποίο θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα να είμαστε αδέρφια, αφού έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά. Η πλάκα είναι ότι εγώ είμαι μοναχοπαίδι στην πραγματικότητα. Αλλά αν είχα έναν αδερφό, σαν τον Μάνο θα ήταν».

Πώς είναι για μια φοιτήτρια να βιώνει την επιτυχία της «Επιστροφής»;

«Μεγάλη εμπειρία! Αλλά για χάρη της σειράς έχασα όλη τη χρονιά στο πανεπιστήμιο και ήμουν στο τέταρτο έτος. Με τη νέα χρονιά θέλω να πάρω το πτυχίο μου, μετά να πάω σε μια δραματική σχολή, γιατί ξέρω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και ύστερα θα έρθει ξανά η δουλειά στο θέατρο ή στην τηλεόραση!

Θα τη βρω την άκρη. Χαίρομαι που οι γονείς μου είναι και οι δύο σινεφίλ και βιβλιοφάγοι και με στήριξαν σ' αυτό. Είναι και φανατικοί τηλεθεατές μου. Η μητέρα μου δεν χάνει επεισόδιο. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το μετρό, βλέπω ότι μαζί με τη μητέρα μου με ρωτούν για το παρακάτω της σειράς και άλλοι άνθρωποι (γέλια)».

Οι σχέσεις της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς είναι η καλύτερη δυνατή.

«Η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη με πολύωρα γυρίσματα και οι συμβουλές της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, του Αντώνη Καρυστινού, του Αλέξανδρου Σταύρου, του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου ήταν ουσιαστικές.

Όλοι τους μου είπαν για τις δυσκολίες του κλάδου, αλλά, όταν τους ενημέρωσα ότι από μικρή ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός, τότε με ενθάρρυναν και μου τόνισαν: "Αφού ξέρεις τι θες, τότε θα βρεις τον δρόμο και θα γίνεις αυτό που ονειρεύτηκες"».

Τι θα κάνει η Ευγενία μετά το φινάλε της σειράς;

«Σκέφτομαι την Αίγινα! Η καταγωγή της μητέρας μου είναι από εκεί. Στην Αίγινα έχουμε το εξοχικό μας. Αν δεν κάνω μπάνιο στη θάλασσα της Αίγινας, νιώθω ότι δεν έκανα κόλακα^ ρίνες διακοπές. Εκεί είναι όλες μου οι παιδικές αναμνήσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved