Ο Ρέμος, οι UB40 και το μήνυμά τους στους Έλληνες (exclusive video)

Ο Ρέμος, οι UB40 και το μήνυμά τους στους Έλληνες (exclusive video)

Η μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, είναι αναμφισβήτητα αυτή του Αντώνη Ρέμου με το διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40 .

Ο Αντώνης Ρέμος τους υποδέχεται σε δύο μοναδικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40 ,που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν δύο εκρηκτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή.

Δείτε στο video που ακολουθεί το μήνυμα των UB40 στους Έλληνες:

Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy, έρχονται στην Ελλάδα , για να γιορτάσουν τα 40χρονα γενέθλιά τους , ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής, έρχεται σε αυτή τη μουσική συνάντηση της χρονιάς, για να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου και η δεύτερη στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα, στις 10 Ιουλίου.

GALLERY