Γωγώ Μαστοκώστα: Η περιπέτειά της με τον καρκίνο και η στήριξη του συζύγου της (video)
Showbiz

Γωγώ Μαστοκώστα: Η περιπέτειά της με τον καρκίνο και η στήριξη του συζύγου της (video)

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο.

Η Γωγώ Μαστροκώστα εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού μόλις τρεις ημέρες αφότου είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Μάλιστα, περιέγραψε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ενώπιον των δημοσιογράφων που την περίμεναν για να μιλήσει μετά τη γέννα της, ξέροντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να είναι χαμογελαστή και στην εντέλεια λόγω των φωτογράφων που παραμόνευαν.

Η Γωγώ επίσης αποκάλυψε ότι προσπαθεί με τον τρόπο της να βοηθά όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε ανάλογη θέση και απευθύνονται σε εκείνη, ενώ μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας της. Είπε δε ότι στην αρχή είχε ψηλαφίσει κάτι στο στήθος της, όμως ο πρώτος γιατρός που είχε επισκεφθεί δεν της είχε κάνει μαστογραφία, βασιζόμενος μόνο στο ιστορικό της. Όταν όμως της ανακοινώθηκε ότι πράγματι είχε καρκίνο του μαστού, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της..

Η ίδια τόνισε: «Το ότι δεν τρελάθηκα είμαι πολύ τυχερή… Aυτό που δεν μπορούσα να ισορροπήσω μέσα μου ήταν το timing, γιατί στη μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου έρχεται αυτό και δεν μπορούσα να ισορροπήσω».

Η ίδια ανέφερε ότι ξεκίνησε αμέσως θεραπείες, ενώ υπογράμμισε ότι ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας δήλωνε ότι έπαιρνε δύναμη από εκείνη.

Εκείνη την περίοδο, όπως εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα, έκλαιγε όχι για εκείνη αλλά για αυτό που θεωρούσε ότι είχε προκαλέσει στην οικογένειά της και τον άντρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved