Πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» κάνουν αποκαλύψεις και μιλούν για… παγίδες
Showbiz

Πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» κάνουν αποκαλύψεις και μιλούν για… παγίδες

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία, δυο από τους πρωταγωνιστές μιλούν για το πιο «παλαβό» πράγμα που έχουν κάνει ως σήμερα αλλά και για... παγίδες!

Τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε μαζί στο Τατουάζ, ενώ συχνά τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί, φήμες που πάντα διέψευδαν.

Ο λόγος για την Δανάη Παππά και τον Στέφανο Μιχαήλ.

Οι δυο τους μίλησαν στο περιοδικό Yes I Do και τα αποκάλυψαν όλα!

Ποιο είναι το πιο παλαβό πράγμα που έχεις κάνει ως σήμερα;
Δ.Π.: Όταν, στα 19 μου, πήγα στη Νέα Υόρκη για τρεις μήνες ολομόναχη!
Σ.Μ.: Μια φορά είχα παγιδευτεί πάνω σε μια βάρκα, σε ένα λιμάνι! Είχα βγει για ψάρεμα στο λιμάνι και η βάρκα ήταν περίπου 5-6 μέτρα μακριά από την ακτή. Παγιδεύτηκα στη βάρκα και πήρα την απόφαση να πηδήξω στην ακτή! Ήταν 12 το βράδυ και ήμουν εντελώς μόνος μου! Για να καταλάβεις πόσο μακριά ήταν, όσο ήμουν στον αέρα, είχα χρόνο να συνειδητοποιήσω τη βλακεία που έκανα! Από τότε έχω ένα θέμα με τη μέση μου! (Γέλια)

Έχεις μετανιώσει για κάτι που έκανες στη ζωή σου; Ή ίσως για κάτι που δεν έκανες;
Σ.Μ.: Δε μετανιώνω για πράγματα που κάνω, θεωρώ ότι οι αποφάσεις που παίρνω στη ζωή μου είναι σωστές. Δε μου αρέσει πολύ το ρίσκο.
Δ.Π.: Δε θέλω να μετανιώνω για τίποτα, μου αρέσει να μαθαίνω από τις καταστάσεις και να προσπαθώ κάθε φορά να γίνομαι καλύτερη

Ποια είναι η μεγαλύτερη παγίδα στις σχέσεις;
Σ.Μ.: Η μεγαλύτερη παγίδα στη σχέση είναι να βαλτώσει και να ρουτινιάσει… Βέβαια, για εμένα η μεγαλύτερη παγίδα, όταν είσαι πολύ ερωτευμένος, είναι να μη γίνεις τελικά υποχείριο του άλλου, γιατί κάποια στιγμή θα θελήσεις να επαναστατήσεις και τότε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα!
Δ.Π.: Πιστεύω πως η ρουτίνα είναι που βαλτώνει μια σχέση. Και το να μη βάζεις τα όριά σου από την αρχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved