Μάκης Δημάκης: «Ο τραγουδιστής υπάρχει μόνο όταν υπάρχει κοινό που αγαπάει τα τραγούδια του»
Showbiz

Μάκης Δημάκης: «Ο τραγουδιστής υπάρχει μόνο όταν υπάρχει κοινό που αγαπάει τα τραγούδια του»

Του αρέσει να ρισκάρει και θεωρεί ότι τον ωφελεί.

Ο Μάκης Δημάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το «μπαμ» που έχει κάνει, για την ανταπόκριση του κόσμου κα για το αν θα πήγαινε σπίτι του εάν ο κόσμος δεν τον αγαπούσε.

Μετά από τόσα χρόνια που βρίσκεσαι στον χώρο ξαφνικά γίνεται το «μπαμ», αυτό που θέλουν όλοι οι καλλιτέχνες. Πώς αντιδράς;

«Όταν είσαι χρόνια σε μία δουλειά δεν θεωρώ πως το «μπαμ» γίνεται ξαφνικά, αλλά μετά από σκληρή δουλειά, ως δικαίωση των κόπων σου. Στη Θεσσαλονίκη το αντιμετώπισα αυτό γιατί είναι ο τόπος μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι, λένε θα πάμε στον Μάκη. Για να εκτιμήσεις καλά ένα τραγούδι το οποίο θα αγαπηθεί χρειάζεται να έχεις την εμπειρία, να έρθει η τύχη, να γίνει ό συνδυασμός για να βγει ένα αποτέλεσμα. Τα τραγούδια είναι αυτά που κάνουν τους τραγουδιστές.

Ο τραγουδιστής είναι το κερασάκι στην τούρτα σε ένα τραγούδι. Εάν δεν υπάρχει από πίσω η έμπνευση, ο στίχος, η ενορχήστρωση, η σύνθεση, τι να κάνει μόνος του ο τραγουδιστής;».

Κατεβαίνεις Αθήνα και έχεις την ίδια ανταπόκριση από τον κόσμο. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Καταρχάς είναι τιμή μου που η ανταπόκριση του κόσμου είναι η ίδια, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι μεγάλη η ευχαρίστηση αυτό που κάνω να έχει αποδοχή. Από αυτό παίρνεις κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσεις».

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου είχες ρωτηθεί αν φοβάσαι και είπες όχι. Τελικά είχες δίκιο; Το απέδειξες;

«Άμα φοβηθείς την αλήθεια δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις, ένας συνεργάτης μου έχει πει μία πολύ σοφή κουβέντα, θα κάνεις αυτό που είσαι, και αν σε αγαπήσουν έχει καλώς αν όχι πήγαινε σπίτι σου. Άμα προσποιηθείς δεν θα αντέξεις. Θα είσαι ο εαυτός κι αν δεν έχει ανταπόκριση έχει καλώς. Με αυτή τη λογική μπορείς να μη φοβάσαι το ρίσκο. Θα κάνω αυτό που είμαι και αν αγαπηθεί, αγαπήθηκε».

Ρισκάρεις;

«Ναι από τη στιγμή που ψάχνω τραγούδια διαφορετικά από αυτό που κάνω μέχρι τώρα, είναι ένα ρίσκο».

Σε έχει ωφελήσει;

«Θεωρώ πως σε μένα με ωφελεί να κάνω αλλαγές, γιατί πρώτα από όλα μαθαίνω εγώ και ο κόσμος μέσα από αυτό μαθαίνει και έναν άλλο Μάκη».

Θα πήγαινες σπίτι σου εάν ο κόσμος δεν σε αγαπούσε;

«Εύκολα, θα πήγαινα σπίτι μου γιατί ο τραγουδιστής υπάρχει μόνο όταν υπάρχει ο κόσμος, όταν υπάρχει κοινό που αγαπάει τα τραγούδια του», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved