Δημάκης: «Όταν οι τραγουδιστές φεύγουν από την πίστα στο απόγειο της καριέρας τους, χτίζουν μύθους»
Showbiz

Δημάκης: «Όταν οι τραγουδιστές φεύγουν από την πίστα στο απόγειο της καριέρας τους, χτίζουν μύθους»

Δεν φοβάται το πέρασμα του χρόνου και δε θέλει να αλλάξει το γήρας πάνω του.

Ο τραγουδιστής Μάκης Δημάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το αν ένας τραγουδιστής πρέπει να αποχωρεί κάποια στιγμή από την πίστα και για το τι θα άλλαζε στη ζωή του αν είχε ένα μαγικό ραβδί.

Πιστεύεις ότι ένας τραγουδιστής πρέπει να αποχωρεί κάποια στιγμή από την πίστα;

«Όταν οι τραγουδιστές φεύγουν από την πίστα στο απόγειο της καριέρας τους, χτίζουν μύθους. Είναι μία έξυπνη κίνηση, να μην σε χορταίνει ο κόσμος, από κει και πέρα δεν θα ήθελα να είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία και να γίνω κουραστικός στον κόσμο».

Πιστεύεις πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο;

«Δεν ξέρω, αλλά αν ο λόγος είναι να μας νουθετήσει όλο αυτό που γίνεται, ναι, αν είναι γραμμένο να γίνει δεν το ξέρω. Ότι αυτό που ζούμε μας μαθαίνει πράγματα, φυσικά γιατί στο τέλος αυτό που είμαστε είναι μόνο εμπειρίες. Όταν γεράσουμε μόνο εμπειρία μπορούμε να προσφέρουμε».

Φοβάσαι το πέρασμα τον χρόνου;

«Είμαι μεγάλος ήδη. Δεν θα ήθελα να αλλάξω το γήρας πάνω μου, θέλω να γεράσω ωραία. Δεν φοβάμαι που περνούν τα χρόνια, μου αρέσει και θέλω να φανεί επάνω μου. Μου αρέσει να βλέπω γερόντια, έχω μία ευαισθησία,, δεν ξέρω από πού προκύπτει, ίσως από την οικογένεια μου, αν δω ηλικιωμένο στον δρόμο να έχει ανάγκη, θα κάνω κάτι να βοηθήσω».

Στη φάση που βρισκόμαστε πολιτικά, έχεις άποψη, ασχολείσαι;

«Ελπίζω μόνο στην προσωπική δουλειά του καθενός, δεν νομίζω πως θα έρθει κάποιος και θα μας πει τώρα ζήστε άνετα, νομίζω πως α κάθε ένας από μας πρέπει μόνος του να σκεφτεί πώς ' πρέπει να δουλεύει, να προσφέρει, : για να του ανταποδώσει η ζωή».

Αν είχες ένα μαγικό ραβδί τι θα άλλαζες στη ζωή σου;

«Θα έδιωχνα οποιαδήποτε αρρώστια θα μπορούσε να συμβεί σε άνθρωπο που αγαπάω».

Μία ευχή για τον κόσμο από τον δικό τους Μάκη.

«Να έχει υγεία, πολλή δουλειά, και να διασκεδάζει πολύ με ελληνική μουσική», αναφέρει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved