Νίκος Κοκλώνης: «Υπάρχουν πολύ χειρότεροι παρουσιαστές από εμένα» (Exclusive interview)
Showbiz

Νίκος Κοκλώνης: «Υπάρχουν πολύ χειρότεροι παρουσιαστές από εμένα» (Exclusive interview)

O Νίκος Κοκλώνης παρευρέθηκε στην παρουσίαση της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» και μίλησε αποκλειστικά στο gossip–tv, ενώ ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Ο ίδιος ανήκει στο δυναμικό του Open tv, καθώς παρουσιάζει το «Celebrity travel» και το βραδινό show «It’s show time». O Νίκος σχολίασε με τον δικό του τρόπο την φετινή τηλεοπτική σεζόν που σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της, χαρακτηρίζοντάς την ως δύσκολή, καθώς δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην παρουσίαση show.

Το εν λόγω show έχει καταφέρει να φιλοξενήσει προσωπικότητες από τον διεθνή χώρο του θεάματος, όπως την Pamela Anderson και την Caitlyn Jenner, με τον ίδιο να εξηγεί πώς κατορθώνει κάτι τέτοιο, ενώ αποκάλυψε ποιος είναι ο επόμενος ξένος μεγάλος star που θα βρεθεί στο «It’s Show time».

O Nίκος Κοκλώνης, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Pamela είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις και ποιες ήταν αυτές, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: «Μου έφαγε την ψυχή»!

Πολλοί έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον παρουσιαστή και αναρωτιούνται γιατί υπάρχει στην τηλεόραση.

Ο ίδιος απάντησε αφοπλιστικά τονίζοντας ότι είναι και ο ίδιος αυστηρός με τον εαυτό του και υπογράμμισε: «Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άλλοι πολύ χειρότεροι από εμένα».

Ωστόσο, απάντησε και σε όσους έχουν συγκρίνει το βραδινό του show με εκείνα της Ρούλας Κορομηλά, επισημαίνοντας ότι κάθε show που θα γίνεται στην ελληνική τηλεόραση δεν είναι απαραίτητο να θυμίζει Ρούλα, εξηγώντας τις διαφορές τους.

Ακολουθεί η αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη όπου μεταξύ άλλων αποκαλύτει ποιο πρόκειται να είναι το τηλεοπτικό του μέλλον, και όσα αποσαφηνίζει για εκείνους που επικρίνουν τον ίδιο ως παρουσιαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved