Το φλερτ της Μαρκλ με νικητή του «X-Factor»
Showbiz

Το φλερτ της Μαρκλ με νικητή του «X-Factor»

Η νυν δούκισσα του Σάσεξ μάλλον είχε βάλει σκοπό της ζωής της παντρευτεί Άγγλο και να ζήσει στο Λονδίνο. Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τα τελευταία δημοσιεύματα.

Συμφώνα με την εφημερίδα «The Sun», η Μέγκαν Μάρκλ αντάλλασσε μηνύματα με τον νικητή του βρετανικού «X-Factor» το 2015, όταν δηλαδή πήρε το διαζύγιο της από τον Τρέβορ Ένγκελσον.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Μέγκαν έστελνε στον 36χρονο τότε Ματ Καρντλ κομπλιμέντα για τη φωνή του και την ερμηνεία του και επεδίω­κε να τον συναντήσει, ενώ την ίδια περίοδο την κυνηγούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Άσλεϊ Κόουλ.

Ο τραγουδιστής γοητεύτηκε από την ηθοποιό όταν την είδε σε τηλεοπτική σειρά και αμέσως επιδίωξε να γίνουν διαδικτυακοί φίλοι.

«Είχε εντυ­πωσιαστεί όταν του έκανε κι αυ­τή αμέσως follow και άρχισε να του στέλνει μηνύματα. Του είπε μάλιστα ότι ήταν και με­γάλη θαυμάστρια της δουλειάς του» ισχυ­ρίζεται πηγή στην εφημερίδα.

Ο Ματ Καρντλ «ένιωσε κολακευμένος» όταν η Μαρκλ του είπε ότι ήθελε να τον δει από κοντά, αλλά τελικά εκείνος… εξαφανίστηκε επειδή γνώρισε τη μετέπειτα σύντροφο του, ενώ τώρα βρίσκεται στο πλευρό της 28χρονης Αμπέρ Χερναμάν, η οποία τον βοήθησε να βγει από τον δρόμο των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

Πάντως, όπως επιβεβαιώνει και η Βρετανίδα δημοσιογράφος Κέιτι Χιντ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, την είχε ρωτήσει πώς είναι οι Βρετανοί άνδρες και της είχε δηλώσει έτοιμη για γνωριμίες.

«Τη ρώτησα και για τους Αμερικανούς, αλλά δεν έδειχνε εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον» λέει η Χιντ στη «Sun».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved