Power of love: Ο Σωκράτης λύνει τη σιωπή του ένα χρόνο μετά! Τι συνέβη τη βραδιά του τελικού
Showbiz

Power of love: Ο Σωκράτης λύνει τη σιωπή του ένα χρόνο μετά! Τι συνέβη τη βραδιά του τελικού

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Power of love 1, αλλά δεν βγήκε νικητής. 

Οι παίκτες που έφτασαν μέχρι το τέλος η Στέλλα Μιζεράκη, ο Πάνος Ζάρλας, ο Παναγιώτης Θεόφιλος και ο Σωκράτης, η Κυριακή, ο Μιχάλης και η Τζούλια.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, είδαμε τον Σωκράτη να ξεσπάει και ν' αφήνει το σακάκι του στην καρέκλα και εκείνος ν' αποχωρεί. Αυτό, ήταν κάτι που αρκετοί θεώρησαν προσβλητικό, αλλά για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, υπάρχει εξήγηση.

Ο πρώην παίκτης του reality της αγάπης λύνει τη σιωπή του έναν χρόνο μετά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε και για το φετινό Power of love, στο οποίο βλέπουμε αρκετές ίντριγκες και χωρισμούς, ενώ ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί αρκετά ζευγάρια.

Το φετινό Power of Love το βλέπεις;

«Προσπάθησα να το παρακολουθήσω στην αρχή, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου».

Τι ήταν αυτό που δεν σου αρέσει;

«Δεν μου αρέσει που έχει χαθεί το νόημα του παιχνιδιού. Δεν βλέπω σχέσεις, δεν βλέπω έρωτες. Το θεωρώ τραγικό».

Εσείς πέρυσι πηγαίνατε στα τυφλά. Δεν ξέρατε τι ακριβώς ήταν αυτό στο οποίο λάβατε μέρος…

«Εμείς, πέρυσι, είχαμε φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και μέσα στο σπίτι της αγάπης είδαμε το τρέιλερ της εκπομπής που έλεγε: «Θέλετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα; Θέλετε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας;» και είχαμε πάθει σοκ γιατί δεν φανταζόμασταν έτσι και σκεφτόμασταν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ trash και ότι μπορεί ακόμα και να κοπεί. Είχαμε τον φόβο μέσα μας. Εν τέλει το αγάπησε ο κόσμος, γιατί είδε ότι ήμασταν ειλικρινείς και αυθόρμητοι, χωρίς έπαρση. Παιδιά της διπλανής πόρτας. Είδαν έρωτες. Αληθινές αντιδράσεις».

Οι καβγάδες που βλέπουμε στο φετινό θεωρείς ότι είναι στημένοι από την παραγωγή για τα νούμερα τηλεθέασης ή όντως συμβαίνουν στ’ αλήθεια;

«Από τη στιγμή που δεν μπορούν να δείξουν το κομμάτι του έρωτα, ίσως το κομμάτι της ίντριγκας να μπορέσει να σώσει μια χαμένη παρτίδα. Σε μένα δεν ήρθε κανείς από την παραγωγή να μου πει «κάνε αυτό» και ενδεχομένως δεν ήρθε γιατί ήξεραν ότι είμαι άνθρωπος που δεν είμαι υπάκουος σε τέτοιου είδους εντολές. Τώρα για άλλους δεν θα έπαιρνα όρκο, αν η παραγωγή πλησίασε κάποιους ή όχι».

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής; «Τι σημασία έχει ποιον βλέπω εγώ νικητή; Σημασία έχει ποιον θέλει η παραγωγή για νικητή».

Η παραγωγή ή ο κόσμος;

«Από τη στιγμή που ψηφίζει ο κόσμος, ψηφίζει και το σπίτι και τελικά αποφασίζει το σπίτι ποιος θα είναι ο νικητής, ότι και να πω εγώ θα είναι λίγο».

Αυτό το λες από την προσωπική σου εμπειρία επειδή πέρυσι το κοινό ψήφισε εσένα και το σπίτι τον Πάνο Ζάρλα;

«Υποθέτω ότι η παραγωγή ήθελε να βγάλει ένα ζευγάρι. Το καταλαβαίνω. Είναι παιχνίδι της αγάπης και ίσως ήταν πιο εμπορικό να βγει ένα ζευγάρι, αλλά θεωρώ ότι η αποτυχία του φετινού παιχνιδιού στα νούμερα τηλεθέασης -τουλάχιστον- συσχετίζεται με το περσινό αποτέλεσμα γιατί όταν ο κόσμος αποφασίζει τον τελευταίο ενάμιση μήνα και βγάζει απανωτά έναν παίκτη δημοφιλέστερο όπως και στον τελικό και τελικά με μια διαδικασία ακαταλαβίστικη βγαίνει κάποιος άλλος, σίγουρα, ο κόσμος δεν θα δώσει την προσοχή που πρέπει γιατί είναι σαν ν’ ακυρώνει την επιλογή του κόσμου».

Πέρυσι είχες βγει εσύ από το κοινό και ο Πάνος Ζάρλας από το σπίτι;

«Εγώ είχα βγει δημοφιλέστερος παίκτης από το κοινό και στον τελικό μας ανακοίνωσαν ότι θα ψηφίσει και το σπίτι, όπου τα παιδιά ψήφισαν τον Πάνο Ζάρλα. Και με μια μαθηματική διαδικασία που δεν την έχω κατανοήσει ούτε εγώ ούτε όσοι γνωρίζουν από μαθηματικά, κέρδισε ο Πάνος το έπαθλο. Η Στέλλα βγήκε και στο σπίτι και στο κοινό, οπότε δικαίως ήταν η νικήτρια».

Αυτό το συζήτησες με την παραγωγή;

«Ήμουν έξω φρενών και ήθελα να σηκωθώ να φύγω όχι μόνο από το στούντιο, αλλά και από την χώρα εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω. Εννοείται ότι έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά δεν ήθελα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου γι’ αυτό άφησα το σακάκι μου».

Έχεις μετανιώσει για αντιδράσεις σου μέσα στο παιχνίδι που ενδεχομένως σου χάλασαν την εικόνα;

«Όχι, είναι ένα ριάλιτι. Αντιμετωπίζεις μια πίεση όσο και ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει. Πέρυσι και φέτος ήταν διαφορετικό. Εμείς πέρυσι δεν μέναμε σε ξενοδοχείο, μέναμε σε ένα δωμάτιο με μια τουαλέτα για εφτά άτομα. Αντιμετωπίζαμε άλλο καθεστώς πίεσης, οπότε αυτές οι αντιδράσεις ήταν και λίγο φυσιολογικές. Ήμουν ειλικρινής και αυτό εκτιμήθηκε από τον κόσμο, η ειλικρίνεια».

Με ποιους έχεις κρατήσει επαφή;

«Εδώ καλά, καλά χανόμαστε με παιδικούς μας φίλους με τον τρόπο ζωής μας. Μια στο τόσο θα μιλήσω με τον Αντρέα, την Στέλλα την βλέπουμε και συναντιόμαστε με την Κυριακή, και με τον Δώρο έχω μιλήσει πρόσφατα και τον Ζάρλα έχει τύχει να τον δω».

Προτάσεις δέχτηκες μετά το τέλος του Power για την τηλεόραση;

«Δεχτήκαμε μια πρόταση να είμαστε σε μια εκπομπή Σαββατοκύριακο, όμως, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να είμαστε σε μια εκπομπή που θα μας αντιπροσωπεύει περισσότερο. Επίσης, γυρίσαμε έναν πιλότο ταξιδιωτικής εκπομπής και τον δώσαμε σε κανάλι, αλλά λόγω timing το «παγώσαμε» και τώρα είμαστε στη διαδικασία να κάνουμε κάτι δικό μας».

Θα ήθελες να γίνεις ηθοποιός;

«Η αλήθεια είναι ότι στη σειρά γράφω το σενάριο και στο γραπτό λόγο είμαι καλύτερος. Δεν ξέρω πως θα τα φέρει ο χρόνος. Σίγουρα για να γίνεις ηθοποιός δεν είναι εύκολο, πρέπει να κάνεις τις αντίστοιχες σπουδές σου. Η ηθοποιία δεν είναι παίξε γέλασε. Είναι Τέχνη».

Τον Ντάνο πώς τον βλέπεις στο «Τατουάζ»; Είναι κι αυτός νικητής από ένα ριάλιτι και δεν έχει πάει σε σχολή.

«Θεωρώ πως ο Ντάνος είναι πολύ καλός στο κομμάτι της σειράς που τον βλέπουμε γιατί είναι και κάτι που μπορεί να μονταριστεί και να βγει έτσι όπως πρέπει. Δεν θα ήθελα να τον δω παρουσιαστή γιατί πιστεύω πως δεν έχει την ευχέρεια λόγου ν’ αντιμετωπίσει μια live κατάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved