Μαρία-Ολυμπία: Μια πριγκίπισσα χωρίς γαλαζοαίματες συνήθειες (photos)
Showbiz

Μαρία-Ολυμπία: Μια πριγκίπισσα χωρίς γαλαζοαίματες συνήθειες (photos)

 Η 22χρονή Μαρία- Ολυμπία, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, είναι μια γαλαζοαίματη διαφορετική από τις άλλες.

Αρχικά, έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας, καθώς έχει ήδη λανσάρει την προσωπική της συλλογή υποδημάτων, με αθλητικά και μπαλαρίνες για γυναίκες που αγαπούν τη chic εμφάνιση. Μάλιστα, το νέο της ξεκίνημα έχει ήδη αγαπηθεί από πολλές γυναίκες, αφού οι τιμές είναι αρκετά προσιτές και απευθύνονται σε όλα τα οικονομικά target groups.

Η Μαρία-Ολυμπία, επίσης, έχει περπατήσει σε πασαρέλες σπουδαίων οίκων μόδας, όπως του Dolce & Gabbana, ενώ παράλληλα ο λογαριασμός της στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 160.000 followers!

Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή, παρά το γεγονός ότι έχει έναν κύκλο elite και παρευρίσκεται συχνά σε μεγάλα events, φαίνεται να διασκεδάζει με συνήθειες κοινών θνητών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της, στο οποίο έχει πιασμένο μαλλί, casual ντύσιμο και παίζει… μπιλιάρδο! Γιατί, ναι, και οι γαλαζοαίματοι έχουν δικαίωμα σε πιο κοινές συνήθειες.

Και για του λόγου το αληθές στο παρακάτω άλμπουμ η εικόνα μια διαφορετικής πριγκίπισσας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved