Η αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη δυο χρόνια μετά τον θάνατό της (video)
Showbiz

Η αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη δυο χρόνια μετά τον θάνατό της (video)

H Ζωή Λάσκαρη, μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες του ελληνικό κινηματογράφου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, με τον θάνατό της να προκαλεί θλίψη.

Η μεγάλη ηθοποιός διατηρούσε θεατρική σκηνή, τη σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», όμως μετά τον χαμό της πέρασε σε άλλα χέρια. Ο νέος κύριος που έχει αναλάβει πλέον το εν λόγω θέατρο μίλησε για τα αντικείμενά της που υπήρχαν στον χώρο και αποκάλυψε κάτι που αφορά στον τρόπο διαχείρισής τους από τις κόρες της.

Ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος έκανε μία σειρά από αποκαλύψεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έμειναν άφωνοι με τα λεγόμενα του ηθοποιού και φυσικά δεν έμειναν ασχολιάστα τα λόγια του.

Τι είπε για τη Ζωή Λάσκαρη και για τα αντικείμενα που είχαν μείνει στο χώρο του θεάτρου αλλά και τον τρόπο που οι κόρες της επέλεξαν να το διαχειριστούν; Διαβάστε στην gallery την μεγάλη αποκάλυψη...

Τον λόγο έπειτα πήρε η Μαριλού Ρεπαπή, μέλος της ομάδας της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η οποία ανέφερε ως εικασία την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Στο παρακάτω βίντεο τα ακριβή λεγόμενα του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved