Κώστας Ευριπιώτης: Η τελευταία συνέντευξη τον περασμένο Φεβρουάριο και ο ατελείωτος Γολγοθάς! (pics)
Showbiz

Κώστας Ευριπιώτης: Η τελευταία συνέντευξη τον περασμένο Φεβρουάριο και ο ατελείωτος Γολγοθάς! (pics)

Από τον Ιούνιο του 2018 είχε ξεκινήσει να ανεβαίνει τον Γολγοθά του ο Κώστας Ευριπιώτης με τραγική κατάληξη την απώλειά του το βράδυ της 30ης Μαΐου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε δώσει τον περασμένο Φεβρουάριο την τελευταία συνέντευξη της ζωής του μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα και την Espresso για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα» είχε πει συγκινημένος… Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δεν γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο» είχε πει ο αγαπημένος κωμικός, θέτοντας πλέον άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Γι’ αυτό και όσο και αν δεχόταν βροχή τις προτάσεις για δουλειές, εκείνος είχε αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τη δημοσιότητα και να απολαμβάνει όσο μπορεί όλα εκείνα που αγαπούσε. «Δεν είναι το παν να βρίσκεσαι μπροστά στα φώτα, αλλά να βλέπεις τα πραγματικά φώτα της ζωής… Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».

Το τραγικό είναι ότι η εκδήλωση της ασθένειάς του έγινε ενώ εκείνος βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι και έκανε πρόβες για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο Αθηνά. Ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους. Και ύστερα ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. Όπως είχε αποκαλύψει στην τελευταία του συνέντευξη ο ίδιος: «Πήγα και έκανα μια μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά… Για επτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο, στο οποίο χειρουργήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θα ήθελα να ζήσει κανένας άνθρωπος. Τα πιο πολλά πράγματα που δημιουργούνται στη ζωή μας τα γεννάμε εμείς οι ίδιοι. Εμείς ορίζουμε σε μεγάλο ποσοστό τη μοίρα μας και το μέλλον μας, αλλά και πώς θα ζήσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved