Κηδεία Ευριπιώτη: Πλήθος επωνύμων στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό (photos)
Showbiz

Κηδεία Ευριπιώτη: Πλήθος επωνύμων στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό (photos)

Κηδεία Ευριπιώτη: Το ελληνικό θέατρο θρηνεί την απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη, ενός αγαπημένου ηθοποιού που πέρα από ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης υπήρξε και ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. 

Σήμερα, στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη έδωσαν το παρών μερικοί από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους της γενιάς του στον χώρο της υποκριτικής.

Πρόσωπα βουβά, θλιμμένα... Θρηνούσαν για τον δικό τους Κώστα που τόσο προώρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Όλοι τους είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον εκλιπόντα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη (30 Μαΐου) στο Σπηλιοπούλει Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες δίνοντας την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Εκτός από την οικογένειά του, τους δύο γιους του, την πρώην σύζυγό του Βάλια Κωστοπούλου και την τελευταία σύντροφο της ζωής του Λίλιαν Μπότση οι οποίοι ήταν πράγματι συντετριμμένοι από την απώλεια, τον χαμό του θρηνούν και πολλοί καλοί συνάδελφοί του, με τους περισσότερους από τους οποίους είχαν γίνει φίλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved