Showbiz

Το μήνυμα του Γιώργου Χρανιώτη για μία μικρή πριγκίπισσα που συγκινεί! (video)

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει δείξει πολλές φορές τις ευαισθησίες του όμως χθες το βράδυ έζησε μία μοναδική βραδιά με πολλή συγκίνηση που ήθελε να  μοιραστεί με τους followers του. 

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος συμμετείχε δυναμικά και ουσιαστικά στις δράσεις του οργανισμού Make a wish και όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, υπάρχει μία μικρή πριγκίπισσα που του έχει κλέψει την καρδιά. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα την οποία γνώρισε πέρυσι και η οποία τον κέρδισε με τον χαρακτήρα της και τη μαχητικότητά της. Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε για εκείνη:

«Εχτές είχα την τιμή να συνοδέψω στο catwalk!!!! δυο υπέροχες πριγκίπισσες. Η μια είναι η γυναίκα μου και η άλλη η μικρή Αλεξάνδρα που πριν από ένα περίπου χρόνο, είχα πραγματοποιήσει την ευχή της.

Η Αλεξάνδρα που θυμίζει σε όλους μας την πραγματική σημασία της λέξης δύναμη, την πραγματική σημασία, επίσης της αγάπης και της πίστης. Η Αλεξάνδρα που μεγαλώνει υπέροχα και ζει την ζωη της με θάρρος και ψυχή. Η Αλεξάνδρα που συγκινεί και δίνει μαθήματα θάρρους και δύναμης σε όλους μας. Ηταν υπέροχη βραδιά εχτές και εγω ομολογώ ότι αισθάνθηκα ατόφια ευτυχία για έναν απλούστατο λόγο. Γιατι ήμουν εκεί και της κρατούσα το χέρι. Και το χέρι της ήταν ζεστό και τρυφερό απ' αυτήν την μοναδική ένταση και συγκίνηση του χώρου. Ευχαριστίες πολλές για αυτή την ατμόσφαιρα που όλοι μας, εσείς και εμείς, δημιουργήσαμε για αυτό το σπάνιο πανέμορφο πλάσμα. Ευχαριστώ το @makeawish.greece που μου 'κανε την τιμή να συνοδέψω αυτές τις γυναίκες και ευχαριστω όλους εσάς που προσφέρετε απλόχερα αυτό που έχετε. Τον κόπο σας και τον χρόνο σας. Και κάπως έτσι ο κόσμος κι αυτός ο πλανήτης, περιστρέφεται με περισσότερη καλοσύνη κι αξιοπρέπεια. video by mrs @evridiki_valavani.And last but not least, @elenakourkoula (μητέρα της Αλεξάνδρας και ηρωίδα της ζωής) να ξέρεις, ότι κάνεις υπέροχα τη δουλειά σου. Υπέροχη στον ρόλο της μητέρας. Τέλος πάμπολλες ευχαριστίες στους εθελοντές που μας τίμησαν. Μπράβο...»

Δείτε παρακάτω gallery με φωτογραφίες από τη βραδιά αλλά και το βίντεο με τον Χρανιώτη και τη μικρή Αλεξάνδρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved