Λευτέρης Ελευθερίου: «Όταν κάνεις επιλογές, δεν πρέπει να δυστυχείς»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Όταν κάνεις επιλογές, δεν πρέπει να δυστυχείς»

Άκρως αποκαλυπτικός ο Λευτέρης Ελευθερίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων και για το αν έχει κάνει απολογισμό τώρα που έκλεισε τα 40!

Μου δίνεις, λοιπόν, πάτημα να ρωτήσω: Τώρα που έκλεισες τα 40, έχεις μπει καθόλου στη διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό; Να πεις ας πούμε, "Αυτό μπορούσα να το είχα κάνει καλύτερα" ή "θα ήθελα να έχω κάνει αυτό, αλλά δεν μπόρεσα";

Εντάξει, πάντα το κάνουμε αυτό, οι άνθρωποι. Αλλά δεν αφήνω σκέψεις ηλιακές να με καταβάλλουν. Έχω παρατηρήσει ότι, αν ο άνθρωπος αποφασίσει να αφοσιωθεί πραγματικά σε κάτι, όλα τα καταφέρνει, ρε παιδί μου... Τελικά, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο, μια συνθήκη για να συνεννοούμαστε. Μπορώ να σου πω, λοιπόν, ότι αν έχω μετανιώσει για κάτι, αυτό συμβαίνει περισσότερο λόγω χαρακτήρα, όχι λόγω ηλικίας. Θεωρώ ότι έχω αφήσει ανοιχτά πεδία δουλειάς με τον εαυτό μου. Δεν έχω πει ποτέ "Έφτασα εκεί που ήθελα" ή "Εντάξει, μωρέ, έτσι είναι ο άνθρωπος, δεν αλλάζει". Φοβάμαι να το πω. Από αυτή την άποψη, βρίσκομαι ακόμη σε μια νεανική, εφηβική ας πούμε, αντιμετώπιση της ζωής.

Τελικά, ασχέτως ηλικίας, αυτό που παίζει ρόλο είναι το πώς νιώθεις εσύ μέσα σου, τι ενέργεια έχεις... Κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα.

Κάθε πράγμα στη ζωή, το επαγγελματικό, το ερωτικό, τα θέματα υγείας, όλα κινούνται σε παράλληλες σπείρες. Δεν μπορείς να ασχολείσαι με όλα, κάθε στιγμή. Μπορεί σε έναν τομέα της ζωής σου να έχεις κάνει κάποια βήματα πίσω, και σε έναν άλλον να έχεις κάνει βήματα μπροστά.

Ένα κλασικό παράδειγμα στους καλλιτέχνες είναι το να γίνει κάποιος επιτυχημένος καριερίστας, αλλά να είναι πολύ κακός οικογενειάρχης. Η μπορεί να γίνεις καλός οικογενειάρχης και σχεδόν να αποσυρθείς από τα επαγγελματικά

Όταν κάνεις επιλογές, δεν πρέπει να δυστυχείς. Απλά πρέπει οι επιλογές να είναι συνειδητές, αυτό είναι το πιο σημαντικό, είπε στο Plan Be.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved