Showbiz

Πάνος Καλλίτσης: Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου (Video)

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» για τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου! Τι αποκάλυψε;

Ο Πάνος είπε μεταξύ άλλων: «Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε. Η ίδια νομίζω πήρε τις αποφάσεις της και τις έκανε πράξεις πολύ γρήγορα. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Όχι τόσο το διαζύγιο, αλλά η συμπεριφορά τους ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί. Ξέρεις είναι ο τρόπος που το κάνεις. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί ήταν επιλογή μου. Το ήθελε η ίδια και το έκανε. Η ίδια επέλεξε τη δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ. Δεν ήταν επιλογή μου. Είχαμε μια φανταστική ζωή και όπως ήρθε έφυγε. Γενικά οι άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν. Δεν θες άλλο»!

Και υπογράμμισε: «Αν πραγματικά ο άλλος σου έχει αποδείξει ποιος είναι, πως μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη ο άλλος να είναι εχθρός σου και να τον κυνηγάς; Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού. Η ίδια δεν ήθελε. Παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο γιατί θες να ζήσεις τη ζωή σου μαζί του. Αν αλλάξει κάτι δεν χρειάζεται να το κάνεις έτσι. Είναι ο τρόπος. Δεν είναι πάντα το θέλω σου. Το θέλω σου αλλάζει. Είναι ο τρόπος. Για μένα όλος αυτός ο χωρισμός και ο τρόπος που έγινε ήταν πάρα πολύ επίπονος, γιατί είχε συναίσθημα. Δεν μπορούσαμε να αποκοπούμε συναισθηματικά. Δεν πρέπει να τρώνε τις σάρκες τους οι άνθρωποι. Ο τρόπος που έγινε ήταν σαν βόμβα. Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο. Τι να κάτσεις να πεις; Της είχα ζητήσει να τα βρούμε και μου είπε όχι, έχει πάρει το δρόμο του»!

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved