Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Οι πρώτες εικόνες από την εκκλησία λίγες ώρες πριν το μυστήριο! (photos)
Showbiz

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια: Οι πρώτες εικόνες από την εκκλησία λίγες ώρες πριν το μυστήριο! (photos)

Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλιας: Μένουν λίγες ώρες πριν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Λίγες ώρες πριν παντρευτεί το λαμπερό ζευγάρι τι συμβαίνει στην εκκλησία του Iερού Ναού Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό; Γίνονται οι ετοιμασίες για το γάμο του λαμπερού ζευγαριού;

Ο ναός των Αγίων Ισιδώρων, που επέλεξαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, είναι ένα μικρό εκκλησάκι χωμένο μέσα σε έναν βράχο. Η μικρή εκκλησία διαθέτει προαύλιο με θέα ολόκληρη την Αθήνα, καθιστώντας το σημείο ιδανικό.

Αυτή την ώρα υπάρχει λειτουργία και η εκκλησία είναι γεμάτη από κόσμο μιας και υπάρχει πανηγύρι λόγω του Αγίου Πνεύματος, που είναι αύριο.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σήμερα 16 Ιουνίου και ώρα 18:00 στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό και όπως είναι γνωστό πριν το γάμο του ζευγαριού, θα υπάρξει άλλο μυστήριο…

Σας υπενθυμίζουμε ότι η αναγγελία του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Η Τζένη Μπαλατσινού θα συνοδεύεται από τον Μάξιμο στην εκκλησία και επέλεξε το νυφικό της όπως και το μακιγιάζ της να είναι απλό.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αναλάβει να ντύσει την Μπαλατσινού και αναμένουμε να δούμε την Τζένη να λάμπει στο υπέροχο νυφικό της.

Δείτε τι συμβαίνει στην εκκλησία λίγο πριν το λαμπερό γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια στην gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved