Κατερίνα Θεοχάρη: Η «κοντή» του «Παρά Πέντε» μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της  (Video)
Showbiz

Κατερίνα Θεοχάρη: Η «κοντή» του «Παρά Πέντε» μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της (Video)

Η Κατερίνα Θεοχάρη, που έπαιξε την κοντή στο «Παρά Πέντε» μίλησε για την επιτυχία της σειράς, τη δυσκολία που είχε στο να την διαχειριστεί και αναφέρθηκε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Η Κατερίνα Θεοχάρη είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού: «Η επιτυχία του Παρά Πέντε ήρθε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν με πήρε το Mega και μου ανακοίνωσε ότι θα παίξω στο σίριαλ δεν ήξερα ότι εγώ θα κάνω την “κοντή”. Άρχισαν να με παίρνουν από παντού τηλέφωνο, τα έχασα, δεν περίμενα να συμβεί όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία και δεν είχα και ανθρώπους δίπλα μου να με καθοδηγήσουν σωστά. Αυτό το ρόλο τον ήθελαν πολλές. Με είχε πιάσει και μια συνάδελφος και μου είπε ότι “είχα πάρει κι εγώ τον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί ήθελα το ρόλο”. Η “κοντή” θα με ακολουθεί για πάντα. Κάποια στιγμή είχε έρθει ένας και με μετρούσε και μου λέει “α, εντάξει, δεν είσαι τόσο κοντή”. Είμαι 1μ.66.»

Και τόνισε: «Μετά το “Παρά πέντε” ήμουν τρία χρόνια εκτός δουλειάς εξαιτίας μιας επέμβασης που έκανα στις φωνητικές μου χορδές και όλο αυτό απαιτούσε αφωνία. Απαγορευόταν να μιλήσω, όταν έμπαινα σε ταξί, είχα ένα μπλοκάκι και του έγραφα που θέλω να με πάει. Με πήγε πίσω η επέμβαση γιατί όταν έχεις κάνει μια επιτυχία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, αλλιώς σε ξεχνάνε»!

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved