Κάτια Δανδουλάκη: «Προτάσεις για την Επίδαυρο μου είχαν γίνει αλλά φοβήθηκα» (photos)
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Προτάσεις για την Επίδαυρο μου είχαν γίνει αλλά φοβήθηκα» (photos)

Η Κάτια Δανδουλάκη πρώτη φορά θα παίξει στην Επίδαυρο τραγωδία, στις Ικέτιδες, του Ευριπίδη.

Είχε παίξει άλλη μία φορά στην Επίδαυρο, το 1997 αλλά σε κωμωδία, στη Λυσιστράτη, και οι δύο παραστάσεις ήταν sold out. Τώρα θα ξαναβρεθεί στο εν λόγω θέατρο όμως αποκαλύπτει γιατί φοβόταν και δίσταζε στο παρελθόν.

Πώς τα έχεις καταφέρει τόσα χρόνια; Το έχεις ψάξει;

Νομίζω γιατί δεν νοσταλγώ. Δεν έχω τη νοοτροπία του «τι καλά που ήταν παλιά».

Έχεις όμως μεγάλο παρελθόν για να πατήσεις πάνω του.

Ναι, μια διαδρομή που τα έχει όλα. Ένα πα­ρελθόν με επιτυχίες μεγάλης διάρκειας, σε όλα τα επίπεδα. Και δεν το λέω με έπαρση. Η μεγάλη διάρκεια στις πρώτες γραμμές ενός επαγγέλματος σημαίνει και πολύ μεγάλο πόνο, πολλές απογοητεύσεις, πολλά γκρεμίσματα. Έχω τσακιστεί πολλές φορές, και προσωπικά, και οικονομικά, και καλ­λιτεχνικά. Αλλά το θέμα είναι πώς συνεχί­ζεις. Στη ζωή μου είχα πολύ μεγάλες επιτυ­χίες και είχα και πολύ μεγάλες αποτυχίες.

Τώρα, τι θα μπορούσε να σε φοβίσει;

Τώρα πια, δεν φοβάμαι τίποτα. Από ποια άποψη το λέω αυτό; Δεν έχω κάτι να απο­δείξω σε κανέναν. Δεν φοβάμαι μην εκτεθώ ή μη στραβοπατήσω, γιατί και το στραβόπάτημα είναι μέσα στη ζωή.

Έφυγαν πολλά βάρη από πάνω μου. Έχω ηρεμία και αγάπη για τον κόσμο και δεν έχω και απωθημένα. Έκανα στη ζωή μου αυτά που ζήτησα, με αγάπησαν πολύ, αγάπησα πολύ, είχα καλούς φίλους, έκανα πολλά από αυτά που ονειρευ­όμουν, έβαζα στόχους, τους πετύχαινα, είχα μεγάλες επιτυχίες, είδα ουρές στα ταμεία για χρόνια, είδα πολλή αγάπη. Δεν έχω λόγους να έχω μιζέρια και δεν έχω λόγους να φο­βάμαι. Έπαψα πια να νομίζω ότι θα χαθεί ο κόσμος, αν κάτι πάει στραβά.

Η γνωστή ηθοποιός είχε κι άλλες προτάσεις για την Επίδαυρο, τις οποίες αρνήθηκε.

Οι λόγοι για τους οποίους δεν είχε επιχειρήσει αποκαλύπτονται στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved