Δέσποινα Βανδή: «Δεν με ενδιαφέρει το «Βανδή» να συνοδεύει τη ζωή των παιδιών μου» (photos)
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Δεν με ενδιαφέρει το «Βανδή» να συνοδεύει τη ζωή των παιδιών μου» (photos)

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από καλλιτέχνιδα είναι και μητέρα που νοιάζεται για τα παιδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το πώς τα παιδιά της διαχειρίζονται την αναγνωρισιμότητα των γονιών τους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς η ίδια βίωσε την επιτυχία που είχε σημειώσει στο εξωτερικό και γιατί δεν την κυνήγησε.

Το γεγονός ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, πώς το διαχειρίζονται τώρα που μεγαλώνουν;

Μικρότερα αναρωτιούνταν γιατί οι άνθρωποι ζητάνε φωτογραφίες μαζί μας ή αυτόγραφα. Και τους εξηγούσα ότι λόγω της δουλειάς που κάνουμε έχουμε μια δημοφιλία. Όταν εσύ ο ίδιος δεν κουβαλάς στην κανονική σου ζωή την, εντός εισαγωγικών, «σταρίστικη» στάση, κρατάς γειωμένο και το παιδί σου. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή των παιδιών μου. Δεν με ενδιαφέρει το «Βανδή» να συνοδεύει τη ζωή τους.

Εσύ δεν ξέφυγες ποτέ; Ούτε στην εποχή της τεράστιας επιτυχίας;

Την ώρα που το ζεις, δεν ξέρεις αν αυτό είναι το απόλυτο ή έχει και πιο πέρα. Δηλαδή με το «Γεια» ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο. Το όνομα μου μπήκε στο Billboard, στο Νο1 και από κάτω έχω ονόματα όπως η Madonna και η Beyonce. Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου αυτό αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το απόλυτο. Απλώς χαμογελάς και λες: «Ωραία, και μετά τι γίνεται;».

Αυτή η στάση της όμως μήπως δεν την βοήθησε να πάει παραπέρα και να συνεχίσει την επιτυχία στο εξωτερικό;

Η απάντησή της στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved