Ο Σωκράτης ξεσπά εναντίον αυτών που προσπαθούν να πουλήσουν φωτό με το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα
Showbiz

Ο Σωκράτης ξεσπά εναντίον αυτών που προσπαθούν να πουλήσουν φωτό με το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love ξέσπασε εναντίον όσων προσπαθούν να πουλήσουν φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες, 18 Ιουνίου, η Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»!

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου. Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα ανήμερα των γενεθλίων του, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να σκοτωθεί ακαριαία.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε μία αποκάλυψη: «Το τελευταίο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, πολλοί απάνθρωποι έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας και έχουν εκμεταλλευτεί φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο! Και μάλιστα προσπαθούν να τις πουλήσουν»!

Ο Σωκράτης μετά από αυτή την αποκάλυψη, ξέσπασε: «Το θεωρώ τραγικό. Δε νομίζω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που να κάνουν τέτοιες κινήσεις. Δηλαδή μου ακούγεται εξωφρενικά παράλογο. Καλό θα είναι γενικά να σεβαστούμε και τη μνήμη του Πάνου και την οικογένεια. Η οικογένεια θρηνεί ένα δικό της άνθρωπο. Εγώ το έχω λάβει ως ένα μάθημα, ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved