Ελένη Μενεγάκη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Ξυπόλυτη στη μέση του δρόμου (Photos & Video)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Ξυπόλυτη στη μέση του δρόμου (Photos & Video)

Έχετε δει την Ελένη ξυπόλυτη στη μέση του δρόμου; Τι έγινε;

Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει αυλαία στις 28 Ιουνίου και είναι τρισευτυχισμένη μιας και θα ξεκινήσουν οι διακοπές της με τα παιδιά της και φυσικά θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου.

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, η Ελένη έμαθε να δημοσιεύει και instastory. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από την εκπομπή της, όπου κι αν βρίσκεται θα δημοσιεύει βίντεο και θα έχει επικοινωνία με τους τηλεθεατές της και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια είπε: «Θα τα λέμε συνέχεια… Θα τα λέμε από αλλού. Από την παραλία, από κανένα σπίτι, από το εξοχικό, θα τα λέμε όμως. Ααα τα μαθήματα γιατί τα έκανα. Έμαθα να κάνω instastory… και θα τα λέμε, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα… αλλά θα τα μάθω μέχρι τις διακοπές μου»!

Η Ελένη, η οποία είναι λάτρης του instagram, πόσταρε ακόμα μία φωτογραφία της, η οποία είναι λαμπερή και περπατά ξυπόλυτη στο δρόμο.

Και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της που είναι ξυπόλυτη: «κι αν ξυπολυτη χορευω με σημαια μου μια φουστα , ειναι γιατι σε λατρευω και σου κανω ολα τα γουστα ...λα λα λα ( παλιο και αγαπημενο τραγουδι της Κ.Γαρμπη ) Καλημερα τραγουδιστα ! Σας αγαπωωωωω #eleni #love #happy»!

Και φυσικά δεν έμεινε εκεί… Είναι χαρούμενη που ακόμα μία σεζόν φθάνει στο τέλος της και δημοσίευσε ένα instastory από το πλατό της εκπομπής της και είδαμε έναν αποκαλυπτικό διάλογο!

Δείτε τι είπε η Ελένη με τους συνεργάτες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved