Γιώργος Νταλάρας: Το απρόοπτο στη συναυλία στο Ηρώδειο και η αμηχανία του (exclusive news)
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: Το απρόοπτο στη συναυλία στο Ηρώδειο και η αμηχανία του (exclusive news)

Είναι από αυτά που πραγματικά εύχεσαι να μη σου τύχουν, πόσο μάλλον αν είσαι διάσημος και εμφανίζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο.

Αυτά όμως συμβαίνουν και καλό είναι να αντιμετωπίζονται με χιούμορ και ψυχραιμία. Και αυτό ακριβώς έκανε και ο Γιώργος Νταλάρας στη χθεσινή μεγάλη συναυλία στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Μια συναυλία που μάγεψε στην κυριολεξία το κοινό από το πρώτο της λεπτό ως το τελευταίο. Ο κόσμος τραγουδούσε τα πασίγνωστα τραγούδια σε μια αξέχαστη βραδιά που ο καιρός τελικά δεν χάλασε, ενώ το φεγγάρι πάνω από το αρχαίο θέατρο έκανε ακόμα πιο μαγευτική την όλη ατμόσφαιρα.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας κι ενώ ο Γιώργος Νταλάρας έπαιρνε θέση στη σκηνή στο σκαμπό και ο κόσμος ησύχαζε για να απολαύσει τη μουσική, μια φωνή από το κοινό του φώναξε «Κλείσε το παντελόνι».

Πάνω στο άγχος της εμφάνισης και την αλλαγή του κοστουμιού του ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε στη σκηνή με το φερμουάρ του ανοιχτό, χωρίς ούτε ο ίδιος, ούτε οι συνεργάτες του να το αντιληφθούν. Ευθύς αμέσως σηκώθηκε, γύρισε πλάτη και κούμπωσε το παντελόνι του ενώ αμέσως μετά εμφανώς αμήχανος αλλά χωρίς να χάσει την ψυχραιμία και το χιούμορ του γύρισε προς το κοινό και τους είπε : «Δεν ήταν από ασέβεια αυτό, πείτε πως ήταν για να ξορκίσουμε τον καιρό». Φυσικά καταχειροκροτήθηκε και στο τέλος αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο που πραγματικά απόλαυσε τον Γιώργο Νταλάρα σε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved