Αθηναϊς Νέγκα: Το μήνυμα στο Instagram! «Ο κόσμος χάθηκε, είδα αστεράκια» - Τι συνέβη; (Photos)
Showbiz

Αθηναϊς Νέγκα: Το μήνυμα στο Instagram! «Ο κόσμος χάθηκε, είδα αστεράκια» - Τι συνέβη; (Photos)

Η Αθηναϊς Νέγκα σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες της καθημερινότητάς της.

Άλλες φορές έχουν να κάνουν με τα παιδιά της, άλλες με τη δουλειά της ενώ δεν λείπουν και οι προσωπικές εξομολογήσεις της.

Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πόνο (κυριολεκτικά) όμως περιέγραψε τι συνέβη και έπαθε… λουμπάγκο!

«Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλίθια. Μου φάνηκε θαυμάσια ιδέα το να σηκώσω ένα τεράστιο πλαστικό κουτί γεμάτο ρούχα με την τιτάνια δύναμη μου .η φάτσα voltaren είναι αδιάφορη κ πονεμένη ,έχει και λίγη ψυχεδέλεια γιατί χάρη στην αντιφλεγμονώδη κ αναλγητική δράση, είναι χαμένη στην θεραπευτική φαντασίωση πως σε λίγες μέρες θα επανέλθω , όλα τα αθλήματα θα είναι δυνατά και οι επιδόσεις μου σε επίπεδο βαλκανικού τουρνουά στίβου .


άκουσα όμως ένα δυνατό κρατς, κάτι σαν τον ανάποδο ήχο της χαράς, αυτό το κρατς που σου λέει : «την έπαθες ,τώρα πανίβλακα» Ο κόσμος χάθηκε ,είδα αστεράκια ,αυτή τη στιγμή ο πάγος έχει παγώσει την μέση μου και μουδιάσει πλήρως τον πωπό μου, σαν να κάποιος να τον πήρε και να έφυγε .ελπίζω το απόγευμα να μου τον αντικαταστήσουν με τον πωπό μιας 25χρονης ή να έχει και αντιγηραντική δράση όλος αυτός ο πάγος ώστε να κερδίσω διπλά .συνέχεια άλλωστε θέλω να κερδίζω διπλά! να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα που νομίζω πως είναι επείγουσες .τώρα όμως θα κάτσω κότα για 1-2 μέρες με αυτή τη φάτσα που βλέπετε, και θα ήθελα σ αυτό το σημείο να σας φωνάξω με όλη μου την δύναμη :

«πετάξτε επιτέλους όλα τα άχρηστα !» Χρειαζόμαστε 5 ρούχα , τα πολλά υπάρχοντα φέρνουν ακαταστασία-φόρτο-λουμπάγκο .όλη μέρα κάτι πρέπει να τακτοποιείς διότι είσαι ο δούλος των 20 έξτρα καλοκαιρινών σορτς που στο τέλος δεν βρίσκεις στην ντουλάπα και νομίζεις πως δεν έχεις ρούχα γιατί είσαι φτωχός .θα φοράω τα ίδια εφεξής διότι έλαβα «μήνυμα» να απαλλαγώ , το σύμπαν μου το έστειλε αναμφίβολα γιατί θέλησε για λίγο να ασχοληθεί μαζί μου.

μην μου γράψετε να πάω σε νοσοκομείο γιατί θα πάω αν χρειαστεί και σας παρακαλώ μη γράψετε πως υπάρχουν και χειρότερα, μην ψάχνουμε ενοχές για να μην μας τιμωρήσουν. Γράφω για να το διασκεδάσω κάπως. Αναρωτιέμαι πως αντέχουν οι αρσιβαρίστες ; Αν υπάρχει κάτι στο Netflix που αν το δω θα γίνω αμέσως καλά ,θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά . *Amazing Grace, how sweet the sound,
That saved a wretch like me,
I once was lost, but now I’m found..», έγραψε η ίδια.

Δείτε την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved