MasterChef: Ξέσπασε η Σπυριδούλα: «Με σταύρωσαν, τους ενοχλούσε το παραμικρό σε εμένα» (pics)
Showbiz

MasterChef: Ξέσπασε η Σπυριδούλα: «Με σταύρωσαν, τους ενοχλούσε το παραμικρό σε εμένα» (pics)

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η μία εκ των δύο φιναλίστ του MasterChef, ξέσπασε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονά της, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο κόσμος την «σταύρωσε».

Όταν ρωτήθηκε πώς ένιωσε που έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, η φιναλίστ του τελευταίου ριάλιτι μαγειρικής είπε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος: «Με το που φτάσαμε στον τελικό ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ συνειδητοποιημένοι. Είπαμε με τον Μανώλη πάμε να το χαρούμε στο τέρμα, να ζήσουμε όλη την εμπειρία κι όπου μας βγάλει. Ακόμη και την τελευταία μέρα, πριν βγούμε στο live, ήμασταν στα καμαρίνια και λέγαμε ότι όποιος από τους δύο κι αν κερδίσει, η μόνη διαφορά θα είναι τα λεφτά. Προσωπικά βγήκα πολύ κερδισμένη από το παιχνίδι, έχω χάσει μόνο τα λεφτά. Εννοείται ότι η νίκη του Μανώλη είναι τεράστια, αλλά κι εγώ είμαι πολύ κερδισμένη από όλο αυτό».

Πώς σε βρήκε η επόμενη μέρα; Σοκαρισμένη με όλο αυτό που συμβαίνει έξω;

Πιστεύω ότι είναι τεράστιο λάθος να αφήνουμε τις γνώμες των άλλων ή κάποια σχόλια να μας ρίχνουν ψυχολογικά και να μας σκοτώνουν. Προφανώς και δεν μου άρεσε, αλλά δεν ήταν ότι με έριξε και ψυχολογικά. Γενικά, έχω μάθει στη ζωή μου όλα αυτά να τα κάνω καύσιμα. Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ θα τα κάνω καύσιμα για να προχωρήσω καλύτερα. Οπότε το πήρα τελείως διαφορετικά από ό,τι περίμεναν κάποιοι. Υπήρχε κόσμος που έγραφε πως, μόλις βγω από το παιχνίδι, θα φάω τα λεφτά μου στους ψυχολόγους. Δεν θα άφηνα ποτέ να συμβεί αυτό στη Σπυριδούλα, εξαιτίας αυτών των ανθρώπων, που απλά δεν με συμπάθησαν για τους οποιουσδήποτε λόγους.

Κάποια σχόλια στα social media ήταν σοκαριστικά...

Το MasterChef είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι κι είναι λογικό να αγαπήσεις ή να μισήσεις χαρακτήρες. Εμένα με σταύρωσαν για κάποια πράγματα, μερικά από τα οποία μπορεί να ήταν και δικαιολογημένα, βλέποντάς τα από τη δική τους πλευρά, γιατί από τη δική μου δεν ήταν. Μετά τους ενοχλούσε το παραμικρό, τα δόντια, ο κότσος μου, μέχρι και τα ρούχα μου! Πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη μαγειρική. Βέβαια, τώρα έχουν σταματήσει αυτά τα σχόλια.

Όταν ήσουν μέσα στο παιχνίδι είχες σκεφτεί ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό έξω;

Όχι, δεν είχαμε καμία πληροφόρηση, αλλά και να μου το έλεγαν δεν θα μπορούσα να αλλάξω σαν χαρακτήρας, επειδή δεν αρέσω σε κάποιους. Ήμουν αυθόρμητη και ζούσα την κάθε στιγμή. Τι να κάνω, να αλλάξω και να μη μιλάω; Δεν γίνεται. Έχω ξαναπεί ότι είμαι γλωσσού.

Φοβήθηκες ότι αυτό μπορεί να σου κοστίσει επαγγελματικά;

Νομίζω ότι ένας επαγγελματίας, όταν, θέλει να προσλάβει έναν άνθρωπο, δεν θα σταθεί στα σχόλια του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα, αλλά επειδή δεν φοβάμαι τη δουλειά -ποτέ δεν τη φοβήθηκα- ήξερα ότι σίγουρα θα δουλέψω.

Αν ξεκινούσε τώρα το παιχνίδι θα έκανες κάτι διαφορετικά;

Το μοναδικό πράγμα που θα άλλαζα, θα ήταν ο τρόπος που είπα κάποια πράγματα, μαγειρικά πάντα, γιατί δεν νομίζω να πρόσβαλα κάποιον προσωπικά. Θα τα έλεγα με πιο όμορφο τρόπο, αλλά και πάλι θα τα έλεγα, είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved