Showbiz

Αθηνά Μαξίμου: Τα συγκινητικά λόγια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Χειλάκης (Vid)

Gossip-tv Team

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε πριν λίγες μέρες για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν διαγνώστηκε με όγκο στη βάση του κρανίου και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Η σύζυγός του ηθοποιού, Αθηνά Μαξίμου μίλησε για την περιπέτεια που έζησαν στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα η Αθηνά είπε: «Δεν το έχω διαγράψει και δεν διαγράφονται αυτά τα πράγματα. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην υγεία μας, πρέπει να παίρνουμε πολλές γνώμες, γιατί στη δική μας περίπτωση αυτό μας έσωσε. Αν είχαμε ακούσει τις γνώμες των πρώτων γιατρών που πήγαμε, ίσως η ζωή μας αυτή τη στιγμή να ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι σήμερα. Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος. Το βράδυ πριν την εγχείρηση είχαμε πέσει στο κρεβάτι, είχαμε το σκυλάκι μας, το οποίο όλο το βράδυ ήταν όρθιο πάνω στο κρεβάτι μας σαν φάντασμα. Όταν είσαι έξω από το χειρουργείο και περιμένεις, είναι σαν να μην περνάει ο χρόνος. Ήταν αρκετές οι ώρες, η αναμονή ήταν άγρια.»!

Και πρόσθεσε: «Σε δύο μέρες βγήκε ο Αιμίλιος από το νοσοκομείο και επιστρέψαμε στην κανονικότητά μας. Δεν φαινόταν τίποτα απ’ έξω γιατί όλο ήταν εσωτερικό».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved