Μαρία Ηλιάκη: Το μήνυμα της παρουσιάστριας που άγγιξε πολλές φίλες της στο instagram! (Photos)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το μήνυμα της παρουσιάστριας που άγγιξε πολλές φίλες της στο instagram! (Photos)

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ερωτευμένη με τον Στέλιο Μανουσάκη και το βροντοφωνάζει.

Μπορεί πρόσφατα να διέψευσε τις φήμες περί επικείμενου γάμου, όμως η παρουσιάστρια δημοσίευσε το πιο τρυφερό μήνυμα, που έχουμε διαβάσει το τελευταίο καιρό στο instagram!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 🏠 σπίτια...ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό...θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση...ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου 🛋 αλλά ούτε και να ξεβολευτω...άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα...έλα όμως που η ζωή ❤️ με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!...γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου 📺 όμορφα τοπία...ωραίες συνήθειες...αλλες 🇨🇭κουλτουρες...ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις...και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό...που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα...στην Ελλάδα 🇬🇷 η άλλου...και δεν έχει και καμία σημασία ...σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ...έστω και για μια φορά στη ζωή σου ...ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing»!

Δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει το μήνυμά της και αμέσως τα like έπεφταν βροχή και τα μηνύματα από τις φίλες της ήταν αμέτρητα!

Η Μαρία είναι ερωτευμένη και ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για τις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved