Η καταγγελία του Ανδρέα Γεωργίου: «Κινδυνεύουν ζωές…» - Τι συμβαίνει; (Photos)
Showbiz

Η καταγγελία του Ανδρέα Γεωργίου: «Κινδυνεύουν ζωές…» - Τι συμβαίνει; (Photos)

Ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έκανε μία καταγγελία!

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος υπογράμμισε: «Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στην νύχτα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω…»!

Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου: «Χθες βράδυ βίωσα ένα φαινόμενο που με τρόμαξε. Έμεινα στην Αγία Νάπα στην περιοχή Κόκκινες. Είναι προάστιο της Αγίας Νάπας που ζουν οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου μας. Οικογένειες με παιδιά. Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στην νύχτα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν τόσο αποπνικτικό που έφτανε στα όρια του εμετού. Είχε καπνό με γεύση έντονη που κυριολεκτικά περνούσε μέσα από το στόμα και καθόταν στους πνεύμονες. Είχε γεύση καμένου πλαστικού. Η αίσθηση ήταν ότι με δηλητηριάσανε. Σήμερα λοιπόν ενημερώθηκα ότι αυτό το πρόβλημα το φωνάζουν οι κάτοικοι καιρό τώρα αλλά δεν τους ακούει κανείς. Καίνε παράνομα, μέσα στην νύχτα, σκουπίδια σε κατοικημένες περιοχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, βρέφη, έγκυες, ηλικιωμένοι. Κινδυνεύουν ζωές. Αυτοί οι άνθρωποι δηλητηριάζονται καθημερινά. Από όσο γνωρίζω έγιναν και από το Δήμο προσπάθειες. Προ ημερών, παρέστη ο Δήμαρχος μας, κύριος Γιαννης Καρουσος, στην Βουλή για να κοινοποιήσει το πρόβλημα αλλά προφανώς δεν έγινε τίποτα καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους κάθε βράδυ. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να υπάρξει αποτέλεσμα; Να καεί ολόκληρη η περιοχή και να χαθούν μαζικά ζωές για να ασχοληθούν; Γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;»

Ο Ανδρέας καταγγέλλει όσα συμβαίνουν εδώ και μήνες στην Αγία Νάπα και δημοσίευσε και μία σοκαριστική εικόνα μιας εγκύου να εισπνέει «δηλητήριο»!

Δείτε τις αναρτήσεις του Ανδρέα Γεωργίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved