Αργυρός: Το άγνωστο περιστατικό με θαυμάστριά του που τον θορύβησε! (video)
Showbiz

Αργυρός: Το άγνωστο περιστατικό με θαυμάστριά του που τον θορύβησε! (video)

Κι όμως το έζησε κι αυτό ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το θέμα είναι όμως πώς το διαχειρίστηκε.

Ο τραγουδιστής εχθές 24/6/2019 είχε την απονομή του πλατινένιου του δίσκου με τίτλο «Το κάτι παραπάνω» και διοργανώθηκε μια όμορφη μουσική βραδιά με λαμπερούς καλεσμένους και τον ίδιο σε πολύ καλή διάθεση να υποδέχεται τους φίλους του.

Η χαρά του ήταν μεγάλη, κάτι που φάνηκε την ώρα που μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στους συνεργάτες του με πολλή αγάπη, αποκάλυψε όμως ότι είναι απαιτητικός από εκείνους και εξήγησε το γιατί μιας και την ομάδα συνεργατών του ανήκουν και τα δύο του αδέρφια.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και στην προσωπική του ζωή, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προσπαθεί να την προστατεύει. Επίσης, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ένα ατυχές περιστατικό που ήθελε να μοιραστεί...

Πριν από λίγο καιρό, μια θαυμάστριά του ισχυριζόταν ότι μιλάει μαζί του στα social media και μάλιστα έδειχνε τις δήθεν συνομιλίες τους. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε απλά δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ που έφερε βέβαια το όνομά του αλλά και την ίδια φωτογραφία που είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον δικό του επίσημο λογαριασμό στο instagram. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θορυβήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο.

Πώς λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα και πώς κινήθηκε ο τραγουδιστής;

Δείτε όσα αποκάλυψε στο ακόλουθο βίντεο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν φανερά συγκινημένος κατά την απονομή του δίσκου του αλλά και αγχωμένος και γι' αυτό ζήτησε την κατανόηση όλων.

Αφού λοιπόν ξεκίνησε η απονομή, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ανφέρθηκε με πολύ γλυκά λόγια στην οικογένειά του, με τη συγκίνησή του να είναι εμφανής.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ανέβηκε στο stage και έδωσε τις δικές της ευχές στον τραγουδιστή.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved