Mad Video Music Awards: Αυτή είναι η αιτία τσακωμού των δύο ράπερ (exclusive news)
Showbiz

Mad Video Music Awards: Αυτή είναι η αιτία τσακωμού των δύο ράπερ (exclusive news)

Mad Video Music Awards 2019: Ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της βραδιάς των βραβείων Mad άφησε άφωνο το κοινό αλλά και τους επώνυμους που παραβρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Τι ακριβώς συνέβη στη βραδιά των MadVma 2019; Και γιατί οι δύο ράπερ, Snik και τράπερ Light, πιάστηκαν στα χέρια;

Το gossip-tv έψαξε και έμαθε το λόγο που έγινε το συγκεκριμένο σκηνικό που «χάλασε» έστω και για μερικά λεπτά το show της βραδιάς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι διοργανωτές είχαν δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο όπου για τους υποψήφιους των βραβείων δίπλα ακριβώς στη σκηνή. Ο συγκεκριμένος χώρος είχε ονομαστεί από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης artist area. Εκεί πήγαιναν οι καλλιτέχνες αμέσως μετά την απονομή τους.

Κάποια στιγμής και ενώ στη σκηνή βρισκότανε η Καίτη Γαρμπή, η οποία πήρε τιμητικό βραβείο για τα 30 χρόνια καριέρας της και ενώ ερμήνευε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, στο artist stage γινότανε χαμός.

Αιτία; Περιπαιχτικά σχόλια του ενός ράπερ προς τον άλλον, όπως λένε όσοι βρέθηκαν εκείνη την ώρα μπροστά στο σκηνικό, με αφορμή όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της βράβευσής τους. Ο ράπερ Light είπε χαρακτηριστικά ότι εκείνος έκανε γνωστή τη μουσική ραπ στη χώρα μας ενώ ο Snik ανέφερε ότι έχει τους περισσότερους followers και τα περισσότερα views στο youtube.

Μόλις συναντήθηκαν στο artist area μία φράση που ακούστηκε από τον έναν από τους δύο τραγουδιστές της ραπ σκηνής ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος σηκώθηκαν όρθιοι έτοιμοι για να πιαστούν στα χέρια και η ένταση ήταν μεγάλη. Οι τόνοι ανέβηκαν και άρχισαν οι αψιμαχίες. Ευτυχώς τα αρμόδια στελέχη της διοργάνωσης από το MAD και την Progressive μπήκαν ανάμεσά στους δυο ράπερ και ηρέμησαν την κατάσταση.

Δείτε καρέ - καρέ το τσακωμό των δύο ράπερ στην gallery που ακολουθεί:

Όσον αφορά τον Σάκη Ρουβά… Εκείνος βρέθηκε μπροστά στο τσακωμό όπως και άλλοι καλλιτέχνες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο artist area, αλλά δεν παρενέβη στη διαμάχη, όπως έχει ακουστεί από το πρωί.

Ο Σάκης, προσπάθησε και εκείνος να ηρεμήσει την κατάσταση και όπως φαίνεται και σε κάποια πλάνα έχει σηκωθεί όρθιος και προσπαθεί να ηρεμήσει, αγγίζοντας τον έναν από τους δύο ράπερ, την ώρα που απομακρύνεται από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, από το artist area.

Δείτε ένα από τα βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved