Βούρου-Παπαγεωργίου:Σήμερα γάμος γίνεται! Το prewedding ξεφάντωμα και οι ετοιμασίες! (photos+videos)
Showbiz

Βούρου-Παπαγεωργίου:Σήμερα γάμος γίνεται! Το prewedding ξεφάντωμα και οι ετοιμασίες! (photos+videos)

Με... παπά και με κουμπάρο παντρεύονται απόψε η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου και φυσικά έχουν σχεδιάσει την ωραιότερη μέρα της ζωής τους όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί. 

Το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του, στενούς φίλους και συγγενείς, γλεντούν από χθες για τον γάμο του που έχει οριστεί να γίνει απόψε σε ένα υπέροχο σκηνικό, δίπλα στη θάλασσα, στο αγαπημένο νησί εκείνης, την Άνδρο.

Η Μαρία Λουίζα και ο Γιάννης Παπαγεωργίου χθες γλέντησαν με την ψυχή τους στο pre wedding πάρτι που διοργάνωσαν στο club capriccio, με πολύ χορό, μουσική και δροσερά κοκτέιλ. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός ξεφάντωσαν με τους καλεσμένους τους μέχρι το πρωί, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους πριν δέσουν για πάντα τις ζωές τους ενώπιον του Θεού.

Μάλιστα, το ζευγάρι στο όμορφο πάρτι χόρεψε και έναν ξέφρενο χορό μαζί, ξεσηκώνοντας τους πάντες. Δείτε παρακάτω...

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Η μέλλουσα νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό-χρυσό φόρεμά της που τόνιζε την άψογη σιλουέτα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το χθεσινό ξέφρενο πάρτι αλλά και από το σημερινό πάρτι που οργάνωσαν σε παραλία της Άνδρου, λίγες μόλις ώρες πριν από το μυστήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved