Βάσω Λασκαράκη: Δείτε το νυφικό και τα παπούτσια του γάμου της (Video & Photos)
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε το νυφικό και τα παπούτσια του γάμου της (Video & Photos)

Ο γάμος της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο έγινε κρυφά το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Το ζευγάρι αποφάσισε σχεδόν τελευταία στιγμή να παντρευτεί τη Δευτέρα του Πάσχα και αιφνιδίασε ακόμα και τους φίλους του.

H ιδέα να παντρευτούν έτσι ξαφνικά ήταν της οικογένειας Παπακαλιάτη, στα ξενοδοχεία της οποίας εργάζεται ο Λευτέρης Σουλτάτος ως σεφ γι’ αυτό και οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι.

Ενώ ο γάμος ακούγονταν ότι θα γίνει μετά τον Ιούνιο, όταν και η Βάσω Λασκαράκη θα τελείωνε τα γυρίσματα από τη σειρά «Το σόι σου», το ζευγάρι τελικά προτίμησε να έχει ελεύθερο το καλοκαίρι του και να ξεκουραστεί!

Όπως είναι γνωστό, στο μυστήριο ήταν λιγοστοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο αδερφός του γαμπρού, Μανώλης, η κόρη της ηθοποιού, Εύα, που συνόδευσε τη μητέρα της και λίγοι συγγενείς.

Το νυφικό επιλέχθηκε μέσα σε ελάχιστες ώρες, ενώ το κτήμα όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση ήταν διαθέσιμο.

Εκτός από τον ξαφνικό και μυστικό γάμο τους τη Δευτέρα του Πάσχα που έγινε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, οι δύο ερωτευμένοι νεόνυμφοι διοργάνωσαν και... κάτω από τη μύτη μας το γαμήλιο πάρτι τους σε ένα υπέροχο κυκλαδίτικο σκηνικό στη Νάξο.

Στη Νάξο, που έγινε το γαμήλιο πάρτι, δύο μήνες μετά το γάμο τους, η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το νυφικό και τα παπούτσια που είχε βάλει στο γάμο της.

Δείτε την gallery που ακολουθεί και θα δείτε το νυφικό και τα παπούτσια της Βάσως Λασκαράκη!

Δείτε τι αποκάλυψε το Happy Day για το νυφικό της Βάσως Λασκαράκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved