Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω δεχθεί ως τηλεοπτικό πρόσωπο άπειρες βολές» (photos)
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω δεχθεί ως τηλεοπτικό πρόσωπο άπειρες βολές» (photos)

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει ξανά στην πρωινή ζώνη μέσα από την εκπομπή του Οpen «Καλοκαίρι #not».

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν της έχει ζητηθεί από εκπομπή σκληρό gossip και πως αντέδρασε, αν έχει δεχθεί κανιβαλισμό και αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά.

Σου έχει ζητηθεί ποτέ από εκπομπή σκληρό gossip; Και αν ναι, πώς αντέδρασες;

«Έμμεσα έγινε. Το πήγαινε η σκαλέτα εκεί. Τα ρατσιστικά σχόλια τα απορρίπτω από τη φύση μου. Ομως κάποια στιγμή είχα κάνει έναν βαρύ σχολιασμό. Πήρα τον άνθρωπο τηλέφωνο και του είπα «χίλια συγνώμη, δεν είμαι εγώ αυτό το πράγμα». Από τότε δεν το ξανάκανα ποτέ. Εχω δεχθεί ως τηλεοπτικό πρόσωπο άπειρες βολές. Και δεν είμαι η μοναδική. Δεν θέλω λοιπόν να αισθανθεί κανείς άσχημα με κάποιο σχόλιο μου. Επίσης, το 2019 ο κόσμος δεν «ψήνεται» και δεν «μασάει» με σκληρές gossip εκπομπές. Αρέσει πιο πολύ ένα χαλαρό παρεΐστικο σχόλιο. Θυμάσαι πως υπήρχαν κανάλια με σκληρά gossip και πάνελ να το υποστηρίζουν από τις 8.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα».

'Εχεις δεχθεί κανιβαλισμό;

«Βέβαια έχω δεχθεί. Δεν θεωρώ κανιβαλισμό τα σχόλια σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση. Αυτά είναι αυτοκανιβαλισμός. Αυτός που τα κάνει δαγκώνει το χέρι του. Είναι μεσαιωνικά τα σχόλια για τη φυλή, την εμφάνιση, τη σεξουαλική ταυτότητα... Και ο κόσμος δεν τα συγχωρεί. Οταν έκανα τον «Πρωινό καφέ» με τον Νίκο Μουτσινά και κόπηκε η εκπομπή δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, άλλη εκπομπή είχε στείλει συνεργείο έξω από το πατρικό μου στη Θήβα. Με έπαιρναν οι γονείς μου και μου έλεγαν «θέλουμε να βγούμε και δεν μπορούμε». Ηταν τραγικό».

Αφού το ανέφερες, 11 χρόνια μετά κεντρική παρουσιάστρια στο πρωινό με την εμπειρία που είχες τότε. Αμφιταλαντεύτηκες να το κανείς;

«Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες, τελείως διαφορετική και εγώ. Είμαστε ομοούσια τριάδα στο «Καλοκαίρι #not». Αν πει το «καλημέρα» ο Παύλος δεν θα ξηλώσω τις τρέσες μου, τις έχω πληρώσει ακριβά. Είμαι ίσως η πιο παλιά από τα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μια χαρά το «ακαπέλα», αλλά πόσα κρατάει; Και αφού το ανέφερες, ο «Πρωινός καφές» κόπηκε με 22%. Μια χαρά τα πηγαίναμε με τον Νίκο. Δεν ήμουν ίσως εγώ έτοιμη γι' αυτό τότε. Επίσης, άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα κληθήκαμε να κάνουμε. Εάν το concept έβγαινε στον αέρα όπως είχε σχεδιαστεί, θα είχε άλλη κατάληξη. Θα είχε πάει πολύ καλύτερα. Τελικά πήγαμε τότε σε κλασική μορφή πρωινού, με την τότε πολύ παλιά της έννοια».

Με τον Νίκο θα ξανασυνεργαζόσουν δηλαδή,..

«Ναι, και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Με ξεκάθαρους ρόλους και κάνοντας ο καθένας αυτό που μπορεί να κάνει καλά. Είμαι της άποψης «καλύτερα να φορέσεις αθλητικά και να τρέξεις, παρά να σου φορέσουν γόβες που δεν μπορείς να τις περπατήσεις», λέει στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved