Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η αποκάλυψη για τη ζωή της που δεν περιμέναμε
Showbiz

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η αποκάλυψη για τη ζωή της που δεν περιμέναμε

Η ηθοποιός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα, ενώ φωτογραφήθηκε με ένα ανατρεπτικό navy look.

Η ίδια ανοίγει πανιά για νέους ρόλους και μίλησε για την έξοδό της από τη σειρά «Έλα στη θέση μου», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πράγματα για εκείνη που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Η αποκάλυψη για το στιλ που είχε όταν ήταν πιο μικρή, μας άφησε άφωνους.

«Στην εφηβεία το στιλ μου είχε επηρεαστεί πολύ από τη μουσική. Άκουγα χιπ χοπ και ροκ, έκανα skate, είχα μαύρα καρέ μαλλιά με έντονες αφέλειες και φορούσα πολύ φαρδιά ρούχα.

Κι αυτό άργησε να αλλάξει. Νομίζω συνέβη σταδιακά στα 23 μου, όταν μετακόμισα στη Γαλλία για σπουδές και άρχισα να μιμούμαι το στιλ των Γαλλίδων».

Η Ντάνη είναι μια σύγχρονη γυναίκα που παρακολουθεί τη μόδα και ενημερώνεται για τις εξελίξεις της, υποκύπτει στα trends, πειραματίζεται με στιλ και κάνει λάθη, μέσα από τα οποία μαθαίνει και ανακαλύπτει τι της ταιριάζει.

«Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω μοντέρνα με vintage κομμάτια. Είναι μια διαδικασία που με κάνει να νιώθω δημιουργική. Τα κλασικά δερμάτινα τζάκετ και ένα πορτοκαλοκόκκινο, εφαρμοστό, μίντι φόρεμα Prada, που έχω... κληρονομήσει από τη μητέρα μου είναι τα αγαπημένα μου», λέει η ίδια στο In Style.

Καθημερινά προτιμά απλά κομμάτια, που έχουν φίνα υφάσματα, έντονα χρώματα και της προσφέρουν άνεση. Λατρεύει τα ψηλοτάκουνα, αλλά τα φορά κυρίως στις βραδινές της εξόδους.

Η ηθοποιός είχε από μικρή την τάση, όπως λέει, να παρατηρεί την παραμικρή ατέλεια στο σώμα της, ενώ πλέον το έχει αγαπήσει και το έχει αποδεχτεί όπως ακριβώς είναι, προσπαθώντας να το διατηρήσει υγιές με αρκετή γυμναστική και σωστή διατροφή.

«Τον τελευταίο καιρό κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα γιόγκα και προσέχω αρκετά τη διατροφή μου, χωρίς να κάνω υπερβολές».

Εκτός από γυμναστική, τον ελεύθερο χρόνο της ταξιδεύει, επισκέπτεται μουσεία και εκθέσεις ζωγραφικής και πηγαίνει θέατρο.

«Μου αρέσει να βγαίνω και λατρεύω την Αθήνα.

Μάλιστα, κάποιες φορές τρώω μόνη μου σε εστιατόριο ή διαβάζω βιβλία σε cafe. Με αυτόν τον τρόπο νιώθω πιο κοντά στον εαυτό μου», προσθέτει η ίδια.

Κρατώντας στα χέρια της το πτυχίο των ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ντάνη θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Παρόλα αυτά, δεν είναι κάτι που θα ήθελε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να αφοσιώνεσαι σε ένα πράγμα για να το κάνεις σωστά. Έχω αγωνιστεί πολύ για να έχω δουλειά στο θέατρο και την τηλεόραση, οπότε δεν θα μοίραζα τον χρόνο μου μεταξύ δύο πραγμάτων», τονίζει

Οι σπουδές της στο Θέατρο Τέχνης υπερίσχυσαν και πλέον η ηθοποιός απολαμβάνει πολλές και διαδοχικές συμμετοχές σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικά σίριαλ, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον ρόλο της Μίκας στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

«Έπειτα από δύο χρόνια, ο ρόλος μου στη σειρά ολοκληρώνεται. Έτσι, θα επιστρέψω στο θέατρο με την παράσταση ‘’Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ’’, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο Θέατρο Αθηνών.

«Ταυτόχρονα, επεξεργάζομαι κάποιες νέες τηλεοπτικές προτάσεις για να αποφασίσω αν θα συμμετάσχω σε νέα σειρά ή θα αφοσιωθώ στο θέατρο».

Όσον αφορά το μέλλον της, η ηθοποιός θέλει να συνεχίσει να βιοπορίζεται και να ονειρεύεται μέσα από το επάγγελμα που έχει επιλέξει. Να δοκιμάζει συνεχώς ρόλους, σε έργα μεγάλων συγγραφέων, και να μην έχει μανιέρες, που θα την κρατήσουν στάσιμη. Όσο για την επιθυμία της που εύχεται να εκπληρωθεί, δεν είναι από το να πρωταγωνιστήσει σε μια κινηματογραφική παραγωγή, αφού-όπως λέει- είναι ένα όνειρο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved