Μπογδάνος – Καρβέλα: Το γαμήλιο ταξίδι… αργεί! (photos)
Showbiz

Μπογδάνος – Καρβέλα: Το γαμήλιο ταξίδι… αργεί! (photos)

Η επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών βρήκε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο όχι μόνο νιόπαντρο, αλλά και βουλευτή Α' Αθηνών.

Μπορεί ο γνωστός δημοσιογράφος να έτρεχε για την προεκλογική του εκστρατεία όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως το περασμένο Σάββατο, 6 Ιουλίου, ντύθηκε γαμπρός και ανέβηκε με την αγαπημένη του Ελένη Καρβελά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η λιτή τελετή έγινε στο αγαπημένο του νησί, τη Νάξο, με κουμπάρους τον κοινό φίλο του ζευγαριού Πάτροκλο Κουδούνη και τη σύζυγο του Αργυρώ.

«Από την Παρασκευή το μεσημέρι απλά κατεβάσαμε ρολά στην εκστρατεία και αφήσαμε τα πράγματα στα χέρια του καλού θεού για να αφοσιωθούμε στα του γάμου και στους καλεσμένους μας. Και περάσαμε θαυμάσια, από την ώρα που φτάσαμε στο νησί μέχρι την ώρα που, άυπνοι σχεδόν, αναχωρήσαμε το πρωί της Κυριακής για να επιστρέψουμε στην Αθήνα, να ψηφίσουμε και να… ψηφιστούμε! Το γιορτάσαμε με την ψυχή μας», λέει στη Real o δημοσιογράφος.

Λόγω των νέων καθηκόντων του Κωνσταντίνου, το ζευγάρι δεν θα μπορέσει να απολαύσει άμεσα το γαμήλιο ταξίδι του.

«Τον γύρο της Ακροπόλεως, μάλλον, όπως η Κοντού με τον Κωνσταντίνου! Σοβαρά τώρα, όχι. Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα. Σίγουρα κάτι θα κάνουμε όταν βρούμε λίγο χρόνο, για την ώρα, όμως, προέχει η δουλειά. Έχουμε να οργανωθούμε και να αφοσιωθούμε στα νέα καθήκοντα, που, στο πνεύμα της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινούν αμέσως καθώς η Βουλή δεν προβλέπεται να κλείσει για καλοκαίρι. Η τιμή και η ευθύνη είναι μεγάλες συνεπώς ο μήνας του μέλιτος μπορεί να περιμένει. Μέχρι την ορκωμοσία θα ξεκλέψουμε, πάντως δυο-τρεις μέρες για να επιστρέψουμε στο νησί και να πάρουμε μια ανάσα. Ως εκεί, όμως. Προέχουν η εργασία και το κοινοβουλευτικό έργο», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved