Το νέο «αίμα» της Ελληνικής showbiz! Παιδιά διάσημων που ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους (Pics)
Showbiz

Το νέο «αίμα» της Ελληνικής showbiz! Παιδιά διάσημων που ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους (Pics)

Είναι νέες, ωραίες και κυρίως κόρες Ελλήνων celebrities.  

Έχουν ξεχωρίσει για την ομορφιά τους και ετοιμάζονται να κυνηγήσουν μια καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, του θεάματος ή του μόντέλινγκ.

Εκρηκτικές και ενδιαφέρουσες παρουσίες με άσο στο μανίκι τους -εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση και τις ικανότητες τους- και το όνομα των διάσημων γονέων τους, οι κόρες των Ελλήνων celebrities τραβούν την προσοχή, διεκδικώντας το δικό τους μερίδιο στη δημοσιότητα.

Για πάμε να τις δούμε μια προς μια.


Αφροδίτη Λιάντου
Κόρη δύο ηθοποιών, πώς θα μπορούσε να παραστρατήσει από τη σόουμπιζ; Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, το καστανό κορίτσι με τα καταγάλανα μάπα, που μαγνητίζει τους πάντες με το βλέμμα της, έχει ήδη εισχωρήσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ασχολείται με το τραγούδι και οι πρώτες κριτικές για τη δουλειά της είναι πολύ θετικές. Η Αφροδίτη, που δείχνει να έχει λαμπρό μέλλον στον χώρο του πενταγράμμου, είναι ερωτευμένη με τον γαλλικής καταγωγής Ολιβέρ Ριόν, ο οποίος είναι μουσικός παραγωγός.

Αφροδίτη Λιάντου

Τζένη Καζάκου

Η 19χρονη είναι από τα κορίτσια που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου μοιάζει πάρα πολύ με τη γιαγιά της, αλλά έχει το σκέρτσο κα τη θηλυκότητα της μητέρας της, Τάνιας Τρυπη. Σπουδάζει υποκριτική και ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο στον οποίο βαδίζει ήδη όλη η οικογένεια της.

Τζένη Καζάκου

Δείτε τα υπόλοιπα ταλαντούχα κορίτσια στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved