Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η ηλικία της και εμείς δεν το πιστεύουμε (photos)
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η ηλικία της και εμείς δεν το πιστεύουμε (photos)

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι η χαρά της ζωής. 

Η παρουσιάστρια με τη θετική ενέργεια και τον καλό λόγο για όλους, δεν δίστασε ν' αποκαλύψη την ηλικία της. Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι όσο λέει, αφού μοιάζει αρκετά πιιο μικρή και παραμένει μια κούκλα.

«Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, δεν τις θέλω. Δύσκολα μπαίνουν άνθρωποι στη ζωή μου. Και όσοι μπαίνουν μένουν για πάντα. Και είμαι εκεί για εκείνους συνέχεια. Και στενοχωριέμαι πολύ όταν γίνει κάτι μεταξύ μας».

Όσο για τον σύζυγό της, Αντώνη;

Είναι ο άνθρωπος που κάθε βράδυ την περιμένει μετά τα γυρίσματα να πάει σπίτι να τον αγκαλιάσει, να φάνε, να δουν ταινίες στον καναπέ.

«Με εξισορροπεί ο Αντώνης. Είναι κατά κάποιον τρόπο η φωνή της λογικής. Δεν λέει πολλά, λέει λίγα, μετρημένα λόγια και ουσιαστικά. Για αυτό τον αγαπώ τόσο πολύ, τον ερωτεύτηκα και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν και φαίνεται ότι εγώ έχω περισσότερη διασημότητα, εκείνος είναι ο πιο δυνατός στη σχέση».

Όσο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είπε: «Θα κάνουμε έναν μήνα σερί διακοπές και οπωσδήποτε θα πάμε στην Κεφαλονιά και στη Σύρο».

Κοιτάζει τα ζώδια;

«Ναι, τα κοιτάζω. Ο Αντώνης είναι Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο και εγώ Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο. Ρώτησα και μου είπαν άτι και η επόμενη θα είναι σούπερ χρονιά».

Δείτε τι αποκάλυψε για την ηλικία της στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved