Κι όμως, η μάνα πασίγνωστου σεφ φτιάχνει τις συνταγές του Πετρετζίκη (photos)
Showbiz

Κι όμως, η μάνα πασίγνωστου σεφ φτιάχνει τις συνταγές του Πετρετζίκη (photos)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η μητέρα πασίγνωστου κι επιτυχημένου σεφ, φτιάχνει τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη

Εμείς, πάντως εάν ήμασταν στη θέση του σεφ δεν ξέρομε πώς θ' αντιδρούσαμε.

Ο σεφ αποκάλυψε ότι η μητέρα του φτιάχνει συνταγές του Άκη Πετρετζίκη. Ποια η αντίδρασή του όταν το ανακάλυψε;

Η κουζίνα έχει bullying;

« Όχι βέβαια. Έχει αδρεναλίνη, πίεση. Έχει και ξύλο. Ειδικά παλαιότερα, που όλοι οι μάγειρες ήταν μεθυσμένοι και συνήθως αμόρφωτοι. Παλιά, αν ήσουν σκράπας στα μαθήματα, σε ρωτούσαν τι θα γίνεις όταν τελειώσεις το σχολείο, «μάγειρας ή οικοδόμος;». Μην κοιτάς τώρα που μπήκε η μαγειρική στην τηλεόραση και όλοι θέλουν να γίνουν Gordon Ramsay ή Ακης Πετρετζίκης»

Πού αποδίδεις το success story του Άκη;

«Ο Άκης έχει ταλέντο και το δουλεύει πάρα πολύ. Παράλληλα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη στιγμή. Έχει πιάσει όλο το φάσμα. Η μάνα μου, ας πούμε, λατρεύει τον Άκη. Με ρωτάει: «Πώς το φτιάχνεις αυτό;» και μετά μου λέει: «Καλά, άστο, θα μπω να δω πώς το κάνει ο Άκης». Φαντάσου, η μάνα μου μπαίνει και βλέπει τι κάνει ο Άκης. Τι να της κάνω; Να τα σπάσω όλα στο σπίτι;»

Τι άποψη έχεις για τα blogs μαγειρικής;

«Είναι ό,τι η παιδοφιλία για τον έρωτα. Πας εσύ με ένα ψευδώνυμο και αρχίζεις και μεκράζεις στο Trip Advisor. Λες την αποψάρασου και μετά τι;»

Να υποθέσω ότι δεν τα πας καλά με τις κριτικές.

«Τα πάω. Αλλά με τις καλοπροαίρετες κριτικές. Με αυτές του στιλ «πάμε να τον σκίσουμε τον μ@λ@κ@@ βγαίνει στην τηλεόραση και κράζει τον κόσμο», ή «έχει ακριβό αυτοκίνητο», όχι, δεν τα πάω. Το όλο πρόβλημα όμως ξεκινάει από το γεγονός ότι δεν έχουμε πια κριτικούς στην Ελλάδα. Οι αξιόλογοι είναι τρεις, άντε τέσσερις. Τώρα, όλοι γράφουν αφηγήσεις. Είναι όλοι influencers».

Με 207 χιλιάδες followers και εσύ influencer δεν είσαι;

«Ναι, έχω ένα δυνατό Instagram και Facebook αλλά ανεβάζω ότι μου κατέβει στο κεφάλι. Με έχουν προσεγγίσει διαφημιστικά, αλλά προσπαθώ να μην αλλοιώσω το προφίλ μου» αποκάλυψε στο Down Town.

Δείτε για ποιον πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved