Επιστρέφουν τα «Μαύρα μεσάνυχτα»; Η Βλαντή δίνει τις απαντήσεις (photos)
Showbiz

Επιστρέφουν τα «Μαύρα μεσάνυχτα»; Η Βλαντή δίνει τις απαντήσεις (photos)

Η Παναγιώτα Βλαντή υποδύθηκε τη «Σιλβή» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Ένας ρόλος κόντρα σε εκείνη, τον οποίο αγάπησε και το τηλεοπτικό κοινό την ξεχώρισε. 

Την στιγμή που αρκετές σειρές του παρελθόντος επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν σκέψεις και για την επιστροφή της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» που προβλήθηκε με επιτυχία στο Mega.

Τι αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή; Ισχύουν τα όσα γράφονται;

Δείτε τι είπε στην gallery που ακολουθεί:

Πάντως οι τηλεθεατές σε έχουν ψηφίσει ως την πιο σέξι γυναίκα της εικοσαετίας, σε ψηφοφορία του Mega. Αυτό πως σου φάνηκε;

«Μου άρεσε πάρα πολύ. Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει να την ανακηρύσσουν σέξι! Δεν το περίμενα καθόλου. Παρόλα αυτά ήταν πάρα πολύ ωραίο, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Όταν σε λένε σέξι γυναίκα και ωραία, αλλά και καλή ηθοποιό, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Ειδικά, όταν ψηφίζει ο κόσμος».

Τα «Μαύρα μεσάνυχτα» διαδραματίζονταν στα μπουζούκια εσύ τραγουδάς; Γιατί πολλοί ηθοποιοί ασχολούνται και με το τραγούδι.

«Αν χρειαστεί να κάνω κάποιο μιούζικαλ, θα το παλέψω, πιστεύω. Αλλά δεν είμαι από τους ηθοποιούς που βγαίνουν και τραγουδάνε. Καλά κάνουν βέβαια, γιατί κάποιοι έχουν πραγματιά ωραίες φωνές. Και κάποιοι είναι καλύτεροι και από τραγουδιστές. Όπως και κάποιοι τραγουδιστές είναι καλύτεροι από ηθοποιούς.»

Δεν σε ενοχλεί το να εισχωρεί ο ένας στη δουλειά του άλλου;

«Όχι, δεν με ενοχλεί. Αυτό γίνεται πιο πολύ στην τηλεόραση και στο σινεμά, στο θέατρο δεν γίνεται τόσο πολύ. Εκτός αν απαιτεί κάποιος ρόλος, καθαρόαιμο τραγουδιστή. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που γινόταν και γίνεται. Πάντα η τηλεόραση και ο φακός έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ας είναι και από άλλους χώρους. Δεν θεωρώ ότι απειλούμαι εγώ από αυτά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και ό,τι μπορεί. Αρκεί να το κάνει με σεβασμό. Και να μην καθοδηγείται από έπαρση ή αλαζονεία. Ό,τι κάνει να το κάνει ταπεινά, για μένα η προσπάθεια είναι πολύ σημαντική» εξήγησε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved