Καινούργιου: «Ενάμιση χρόνο κάνω μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας. Με έχει ταρακουνήσει» (photos)
Showbiz

Καινούργιου: «Ενάμιση χρόνο κάνω μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας. Με έχει ταρακουνήσει» (photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι κάνει μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας.

Ακόμη, η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για τη μουσική που της αρέσει να ακούει, την περιποίηση του δέρματος της, αλλά και για τον χρόνο που περνάει κι αν την αγχώνει.

«Ακούω Μελωδία 99,2. Μου αρέσει η ελληνική έντεχνη μουσική. Μου αρέσουν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Τελευταία έχω "κολλήσει" με το τραγούδι "Σαϊτιά" του Μιχάλη Χατζηγιάννη feat Θανάσης Αλευράς. Όμως δεν είμαι το κορίτσι που θα βάλει μουσική στο σπίτι και θα χορέψει. Δεν το έχω καθόλου με τον ρυθμό».

Σίγουρα όμως είναι το κορίτσι που αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, ακολουθώντας πιστά τη ρουτίνα ομορφιάς της.

«Επειδή, λόγω δουλειάς, το μακιγιάζ μου είναι καθημερινά φορτωμένο, προσέχω πολύ το δέρμα μου. Κάνω καθαρισμούς κι όλα όσα χρειάζονται, χωρίς υπερβολές (με έχουν κρίνει πολλές φορές γι' αυτό). Κάνω μεσοθεραπείες κι αυτό που φροντίζω με μεγάλη επιμέλεια είναι το καλό ντεμακιγιάζ. Τον χειμώνα κάνω μάσκες με οξέα και ενυδατώνω την επιδερμίδα μου με προϊόντα της Avgerinos Cosmetics ενώ το καλοκαίρι δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς αντηλιακό. Επίσης, μια φορά την εβδομάδα κάνω μασάζ. Πλέον μπορείς να βρεις και πολύ οικονομικές επιλογές. Δεν είναι πια πολυτέλεια».

Λέει την ηλικία της, τα κιλά της και τα μυστικά ομορφιάς της και δηλώνει πως ο χρόνος δεν την αγχώνει καθόλου.

«Πιστεύω ότι όσο μεγαλώνω γίνομαι και καλύτερη. Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου, με προσέχω και τα πηγαίνω καλύτερα με τους γύρω μου. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μια φορά την εβδομάδα κάνω μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας, που λέγεται Theta Healing με τη φανταστική life coach Μαρία Αναστασιάδου. Με έχει βοηθήσει πoλύ. Με έχει ταρακουνήσει και με έχει ξαναβάλει στο κέντρο μου πολλές φορές».

Η Κατερίνα απολαμβάνει τον χρόνο της στο σπίτι της, το οποίο -όπως λέει- είναι ένα καθαρά γυναικείο σπίτι.

«Μένω μόνη μου. Ο χώρος μου είναι αρκετά μίνιμαλ και κινείται στις αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ με ροζ στοιχεία. Είναι ένα μικρό βεστιάριο. Στο σαλόνι υπάρχει ένα λευκό μπουντουάρ. Κάθε εβδομάδα αγοράζω λουλούδια για να υπάρχουν στον χώρο. μου. Μου φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλά θα βρεις παντού ρούχα - και στον διάδρομο γυμναστικής μου, που πλέον έχω κάνει κρεμάστρα». Αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν, όπως παραδέχεται η ίδια, δεν έχει τη συνήθεια να κρατάει τα ρούχα της. «Τα χαρίζω. Η μητέρα μου μου έλεγε συνέχεια κάτι σημαντικό. "Η ζωή σου τα έχει φέρει έτσι που έχεις πάρα πολλά πράγματα. Μην τα κρατάς όλα για σένα, δεν είναι καλό για το κάρμα σου". Κι έτσι οι φίλες μου ή αρκετές κοπέλες που συναναστρέφομαι θα έρθουν να πάρουν ρούχα», λέει στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved