Καινούργιου: Αγόρασε φόρεμα με δόσεις και δεν φαντάζεστε πόσο της πήρε να το αποπληρώσει (photos)
Showbiz

Καινούργιου: Αγόρασε φόρεμα με δόσεις και δεν φαντάζεστε πόσο της πήρε να το αποπληρώσει (photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και εξομολογήθηκε πως κι εκείνη σαν γυναίκα έχει πέσει στην παγίδα να ξοδέψει πολλά χρήματα για ένα ρούχο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το πρώτο επώνυμο item που απέκτησε και μάλιστα με δόσεις, για τα μελλοντικά σχέδια της και τη δημιουργία δικής της συλλογής ρούχων, αλλά και για τους αγαπημένους σχεδιαστές της.

Η παρουσιάστρια είναι μια πολύ προσεγμένη γυναίκα. Ωστόσο, όσο περνούν τα χρόνια, προτιμά περισσότερο την άνεση στις εμφανίσεις της.

«Πριν από λίγα χρόνια δεν θα με έβλεπες ποτέ με φλατ. Τώρα φοράω συνέχεια! Το καλοκαίρι θα φορέσω ένα μάξι αέρινο φόρεμα, ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια, μια τσάντα και είμαι έτοιμη. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να φοράς αυτό που σε κολακεύει. Αν κάτι δεν σου ταιριάζει, μην το βάλεις επειδή είναι απλώς της μόδας. Εμένα, για παράδειγμα, δεν με κολακεύουν τα cropped παντελόνια.

Δεν θα το βάλω επειδή είναι τάση. Παρακολουθώ τις τάσεις, αλλά τις προσαρμόζω πάνω μου. Μου αρέσει πολύ το πράσινο, σε όλες τις αποχρώσεις, και το λευκό. Το καλοκαίρι μου αρέσει το boho στιλ. Επίσης, λατρεύω το στιλ της Σήλιας Δραγούνη και του brand Nidodileda.

Θεωρώ ότι στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλούς σχεδιαστές. Ένα item που έχει κάνει «απόσβεση» στην ντουλάπα μου είναι οι μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες μου με κρόσσια από τον οίκο Ιsabel Marant . Το στιλ μου θα το χαρακτήριζα modern chic. Σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η Γεωργία Παντελέ, με την οποία συνεργάζομαι χρόνια και ακολουθώ πάντα τις στιλιστικές συμβουλές της». Υπάρχει κάτι που δεν θα φορούσε ποτέ; «Δεν θα φορούσα κάτι πολύ διάφανο. Μου αρέσουν οι διαφάνειες, αλλά σε συγκεκριμένα σημείο. Δεν μου αρέσει το προκλητικό».

Ανάμεσα στους αγαπημένους της διεθνείς σχεδιαστές είναι οι Victoria Beckham, Isabel Marant και Saunt Laurent.

«Στην εγχώρια βιομηχανία λατρεύω τους Μi-Ro, θεωρώ συγκλονιστικό τον Βρεττό Βρεττάκο και μου αρέσει πάρα πολύ η Σήλια Δραγούνη. Ξεχωρίζω τις εμφανίσεις μου με τα κοστούμια Dimitris Petrou και τα φορέματα που έχω φορέσει από Μi-Ro και Σήλια Δραγούνη».

Η Κατερίνα έχει εμπλακεί ενεργά και με επιτυχία τόπο στον χώρο του beauty όσο και στον χώρο της μόδας. Έχει σκεφτεί να δημιουργήσει τη δική της, προσωπική συλλογή ρούχων.

«Ναι, το έχω σκεφτεί. Όχι όμως στην παρούσα φάση. Δεν γίνεται να τα κάνεις όλα μαζί. Είμαι παρουσιάστρια κι έχω αφοσιωθώ σε αυτό. Η δημιουργία του δικού σου brand, με δεδομένο ότι τα πράγματα στην ελληνική αγορά είναι δύσκολα, απαιτεί τρομερή αφοσίωση. Αυτή την περίοδο, προτεραιότητα μου είναι η εκπομπή μου και τα καλλυντικά μου ΚatKen Cosmetics. Έχουμε βγάλει μια πολύ ωραία συλλογή από ματ lipstick, τερακότες και προϊόντα μαυρίσματος και λάμψης. Χαίρομαι πολύ, γιατί τα έχουν αγαπήσει πολύ οι γυναίκες», λέει στο Instyle.

Τι αποκάλυψε όμως για το ρούχο που αποπλήρωσε με δόσεις και τι θα βρει κάποιος στη ντουλάπα της;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved