Αυτή κι αν είναι αλλαγή! Η Σπυροπούλου έβαλε εξτένσιον και… πήρε κιλά! (Videos & Photos)
Showbiz

Αυτή κι αν είναι αλλαγή! Η Σπυροπούλου έβαλε εξτένσιον και… πήρε κιλά! (Videos & Photos)

Απίστευτη αλλαγή! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε εξτένσιον και πήρε κιλά!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να αλλάξει το look της. H παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της θέλησε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της και αποφάσισε να έχει από εδώ και πέρα μακριά (πάντα) ξανθά μαλλιά.

Η Σπυροπούλου δεν άλλαξε μόνο τα μαλλιά της αλλά πήρε και κιλά!

Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε χάσει 10 ολόκληρα κιλά τα οποία την "βασάνιζαν" για αρκετό καιρό, όμως φαίνεται ότι κάποια κιλάκια τα πήρε ξανά!

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μιλήσει δημόσια τόσο για τις διατροφικές της συνήθειες ενώ συχνά αυτοτρολάρεται για τα παραπάνω κιλάκια της.

Η Κωνσταντίνα έχει αναφέρει σε συνέντευξή της για το κορμί της: «Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος αν μια μέρα έχεις φάει λίγο παραπάνω. Αυτά είναι τα κιλά σου, αυτό είναι το σώμα σου σε όλες τις στιγμές, καλές ή κακές. Πρέπει να το αποδεχθείς γιατί εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γινόμαστε όλοι ίδιοι και να είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε. Από τη φύση μας είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Τώρα που ξεκουράζεται πήρε κάμποσα κιλάκια και το λέει και η ίδια σε βίντεο που δημοσίευσε στο instagram λίγο πριν ξεκινήσει μάθημα τένις!

Δείτε την με παραπανίσια κιλά και με μακριά μαλλιά την Queen Ντίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved