Power of love: Ποιος χωρισμός; Είναι μαζί και ιδού και οι αποδείξεις! (Photos)
Showbiz

Power of love: Ποιος χωρισμός; Είναι μαζί και ιδού και οι αποδείξεις! (Photos)

Μετά το Power of love, έγιναν ζευγάρι αλλά δεν προλάβαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μαζί και χώρισαν! Τώρα όμως είναι πάλι μαζί…

Ήταν μία κρίση στη σχέση τους, όπως φαίνεται, και είναι πάλι μαζί και με… αποδείξεις!

Όσο παρακολουθούσαμε το παιχνίδι της αγάπης, δεν είχαμε καταλάβει τίποτα μιας και οι δυο τους είχαν σχέση με κάποιους άλλους.

Φέτος μάλιστα, στο ριάλιτι αγάπης είδαμε περισσότερες κόντρες παρά έρωτες και αυτό ήταν κάτι που το παραδέχτηκε και η ίδια η παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου! Η παρουσιάστρια είχε πει στο φινάλε του Power of love: «Ήταν μία πολύ διαφορετική χρονιά. Το κοινωνικό μας πείραμα είχε άλλα αποτελέσματα. Πέρσι είχαμε περισσότερους έρωτες, φέτος είχαμε περισσότερη ίντριγκα και στρατηγικές… Πολύ σασπένς και εκπλήξεις».

Αφού τελείωσε λοιπόν το παιχνίδι, δύο παίκτες αποκάλυψαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ότι την τελευταία εβδομάδα ήρθαν πιο κοντά και έγιναν ζευγάρι.

Και εκεί που λέγαμε τι ωραίο ζευγάρι είναι, χώρισαν… Και τώρα είναι πάλι μαζί! Επανασύνδεση στα μέσα καλοκαιριού! Μπράβο στα δύο παιδιά που είναι τρελά ερωτευμένα! Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιο ζευγάρι είναι full in love!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved