Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, άκρως αποκαλυπτικός, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα όσα ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το αν έχει υπάρξει ποτέ στη ζωή του... ψώνιο!

Υπήρξες ποτέ ψώνιο; Πίστεψες ποτέ πως είσαι σούπερ ντούπερ πρωταγωνιστής όπως ο Πάτος που ερμηνεύεις στο «Όνειρο»;

Όχι, ούτε ψώνιο υπήρξα, ούτε και πίστεψα πως είμαι σούπερ ντούπερ πρωταγωνιστής. Υπηρετώ την τέχνη μου με προσήλωση και αφοσίωση και ποτέ δεν καβάλησα καλάμι, όπως λένε. Ήμουν πάντα προσγειωμένος και ευτυχής που έκανα τη δουλειά που αγάπησα από μικρός! Δεν κατάλαβα ποτέ αυτούς που ψωνίζονται, που τρελαίνονται απ' τους προβολείς και το καβαλάνε το καλάμι!

Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω καθόλου... •

Ετοιμάζεις μια σπαρταριστή κωμωδία για τον χειμώνα στο θέατρο «Ζίνα»...

Ναι και τίτλο της έχει το «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» (σ.σ.: γελάει)! Δεν είναι τέλειος

Βγαλμένος από τη ζωή, δεν μπορώ να πω...

Ε, μα δεν είναι; Με το που κάθεται κάποιος με κάποιον φίλο του αρχίζουν να θάβουν τον άλλο κολλητό τους που λείπει. Το ξέρουμε, το έχουμε ζήσει ειδικά στη χώρα μας το «θάψιμο» είναι το εθνικό μας άθλημα!

Γιατί τόσο πολύ αλληλοθάψιμο, βρε παιδί μου; Πραγματικά «φοριέται» πάρα πολύ...

Αυτό πληρώνουμε! Αντί να κοιτάξουμε ο καθένας την καμπούρα του, κοιτάζουμε του άλλου και χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Πάμε στα του έργου, όμως. Η παράσταση μας βασίζεται στο θεατρικό έργο «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Κάρολ Γκριπ και τη μετάφραση υπογράφει ο Αντώνης Γαλλέος.

Σε αυτή θα παίξω με τους εξαιρετικούς Κρατερό Κατσούλη, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη και η πρεμιέρα μας θα γίνει τον Οκτώβριο. Πρόκειται για έναν ύμνο στην τοξική φιλία, στον φθόνο, στο ψέμα, στην προδοσία και στην υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Δύο ζευγάρια μπλέκουν τις γραμμές φιλίας, δημιουργώντας απρόοπτες καταστάσεις που φτάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο καλοί φίλοι όσο πίστευαν...

Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια. Γι' αυτό προσέξτε τον χειρισμό των κινητών σας (σ.σ.: γελάει) και, για να σοβαρευτούμε, σεβαστείτε τις φιλίες σας. Μη δαγκώνετε τους φίλους σας γιατί είναι πολύτιμοι κάποιοι από αυτούς, τέλος πάντων, ανέφερε στη Real Life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved