Μπάρμπα: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου αφέθηκα. Έκλεισα την πόρτα στο lifestyle της ζωής μου»
Showbiz

Μπάρμπα: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου αφέθηκα. Έκλεισα την πόρτα στο lifestyle της ζωής μου»

Η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε χορτάτη από αγάπη, καψούρα και έρωτα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν είχε τεράστια οικονομική καταστροφή, ενώ ανέφερε και ποια στοιχεία του χαρακτήρα της έχει πάρει η κόρη της Φαίδρα.

Ένιωσες στο ζωή σου να έχεις «βαλτώσει» σε όλα τα επίπεδα; Σε προσωπικό και επαγγελματικό;

«Μετά τη γέννηση του παιδιού μου αφέθηκα. Έκλεισα ερμητικά την πόρτα σε όλο το lifestyle της ζωής μου και ασχολήθηκα με την ανατροφή της κόρης μου. Και άλλαξα, δεν ήθελα να δουλέψω, να μην υπάρχω πουθενά. Συνεχόμενα δέκα χρόνια δεν με είδε άνθρωπος. Ήταν επιλογή μου κι αυτό φανερώνει και την καθαρότητα του χαρακτήρα μου, ότι όταν αγαπώ, αφοσιώνομαι ολοκληρωτικά. Δεν σκέφτηκα να χάσω τα κιλά που πήρα, να ξαναβγώ στο σανίδι, δεν ήθελα να κάνω τίποτα... Πάλι καλά που με αγαπάει ακόμα ο κόσμος και υπάρχω, θα μπορούσαν να με είχαν ξεχάσει. Εκείνη την εποχή, ξύπνησα μια μέρα κι είχα πάθει τεράστια οικονομική καταστροφή, τα είχα φάει όλα και δεν είχα τίποτα. Γιατί δεν δούλευα και δεν είχα έναν σύντροφο να με ζήσει. Δύσκολα και μαύρα χρόνια. Πολύ σκοτάδι κι εγώ δεν είχα κανέναν δίπλα μου. Όλοι αυτοί από τη δόξα και τη λάμψη απουσίαζαν...Όλες αυτές οι δυσκολίες με ανάγκασαν να εστιάσω και να ξεδιαλύνω μ' έναν τρόπο τι ήθελα, να βάλω στόχους, να αποκτήσω πείσμα. Ο άνθρωπος αντέχει πολύ περισσότερο από όσο νομίζει

Η κόρη σου, η Φαίδρα, έχει πάρει από τον χαρακτήρα σου;

«Είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη».

Είσαι χορτάτη από θαυμασμό, έχεις γεμίσει από αγάπη, καψούρα και έρωτα;

«Ναι, ρε γαμώτο, πολύ... Γι’ αυτό ευγνωμονώ τον Θεό. Είναι τόσο ωραίο συναίσθημα αυτά. να σου πιάνουν το χέρι και να σ’ αγαπούν. Δεν ξέρω αν το αξίζω, αλλά ίσως να ήμουν πάντα αληθινή, γι' αυτό λέω «δεν μπορεί να μην το αξίζω». Πάντα τρελή, όμως, δεν πήγαινα ποτέ με τα πρέπει της ζωής και δεν χρησιμοποίησα το ταλέντο της ηθοποιού σε καμία σχέση μου. Δεν προσποιούμαι, είμαι αληθινή κι έχω μια μαγκιά που τη γούσταραν σ’ εμένα».

Επιλέγουμε εμείς τις αμαρτίες μας ή όχι;

«Η αμαρτία είναι ο ίδιος μας ο εαυτός! Γεννιόμαστε μ' αυτήν, Όμως,, μπορούμε αυτό να το αλλάξουμε, να το καλυτερέψουμε. Έχουμε τον δρόμο της αρετής και της αμαρτίας εμείς επιλέγουμε ποιον θα εξακολουθήσουμε. Ποτέ μην κρίνεις τους ανθρώπους από το παρελθόν τους. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Οι άνθρωποι προχωράνε».

Ενδίδεις στα πάθη σου;

«Όχι πια! Από τότε που έμεινα έγκυος και μετά γέννησα, άλλαξα ζωή. Πριν ναι, έμπαινα στον κήπο των επίγειων απολαύσεων... Τώρα νοιώθω ότι βρωμίζω».

Λένε ότι οι άντρες κάνουν τις γυναίκες πόρνες;

«Οι πόρνες είναι κύριες! Μη μου θίγεις μια κατηγορία γυναικών που εκτιμώ! Αυτό που κάνουν το ομολογούν. Ταλαιπωρημένες», ανέφερε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved