Ελισάβετ Μουτάφη: Το τριήμερο γλέντι στη Σαντορίνη και ο έγγαμος βίος (Photos)
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Το τριήμερο γλέντι στη Σαντορίνη και ο έγγαμος βίος (Photos)

Η Ελισάβετ Μουτάφη τον περασμένο Σεπτέμβρη παντρεύτηκε τον Μάνο Νιφλή με πέντε κουμπάρους στη Σαντορίνη.

Η ηθοποιός στο πλευρό του δημοσιογράφου και παρουσιαστή ζει την απόλυτη ευτυχία και αυτό δεν κρύβεται.

Η Ελισάβετ Μουτάφη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς είναι ο έγγαμος βίος ενώ έκανε μια αποκάλυψη για το νησί οπού έγινε ο γάμος της.


Την 1 Σεπτεμβρίου του 2018 παντρευτήκατε τον αγαπημένο σας Μάνο Νιφλή στην εκκλησία Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Εμπορείο, στη Σαντορίνη. Πώς είναι ο έγγαμος βίος;
«Όμορφος. Έχω τον άνδρα μου, τον άνθρωπο που αγαπώ, που θέλω, με τον οποίο πορεύομαι μέσα στη ζωή μου, τον σύντροφό μου και αυτό υπάρχει, είναι εδώ κάθε ημέρα και είναι ρομαντικό, είναι ωραίο. Αρκετοί μπορούν να πουν ότι αυτό μπορούσε να υπάρχει και μέσα σε έναν πολιτικό γάμο, σε ένα σύμφωνο συμβίωσης ή μια συγκατοίκηση.

Δεν αντιλέγω. Για εμένα, προσωπικά το μυστήριο αυτό έχει μια ευλογία. Υπάρχει ανάμεσά μας. Είμαι η γυναίκα του, είναι ο άνδρας μου. Και αυτό είναι χειροπιαστό. Αυτός ο τίτλος είναι μέσα μας, της συζύγου και του συζύγου. Δεν θα ξεχάσω αυτή την τριήμερη γιορτή στην Σαντορίνη, αυτόν τον γάμο, που τον χαρήκαμε τόσο πολύ οι δυο μας και όλοι όσοι αγαπάμε», λέει στο περιοδικό Enjoy και συμπληρώνει:

«Και εγώ και ο άνδρας μου φοράμε τις βέρες μας ακόμη. Οι όρκοι αγάπης που ανταλλάξαμε μας οδήγησαν στον γάμο και χαρήκαμε όλο το μυστήριο, όλη την τελετή. Από τότε, πάμε στην Σαντορίνη, σ’ αυτό το εκκλησάκι.

Άλλωστε, στο νησί αυτό έχουμε και το σπίτι μας. Κατά τα άλλα, στην καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει κάτι, γιατί τόσο ο Μάνος όσο και εγώ εργαζόμαστε αρκετά και όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο μας αρέσει να ηρεμούμε στο σπίτι μας, το οποίο μας αρέσει να είναι τακτοποιημένο και διακοσμημένο όμορφα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved