Νίκος Βερλέκης: «Μια φορά, κατά κάποιον τρόπο, εκβιάστηκα να είμαι σε μια δουλειά»
Showbiz

Νίκος Βερλέκης: «Μια φορά, κατά κάποιον τρόπο, εκβιάστηκα να είμαι σε μια δουλειά»

Ο Νίκος Βερλέκης έχει πάρει μόνο ερωτικά ρίσκα, αλλά το μεγάλο ρίσκο δεν το πήρε ποτέ.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη δουλειά του και για τη μοναδική παρεξήγηση που του συνέβη με συνάδελφο του στη σκηνή και τον έβρισε.

Έχεις πάρει ή όχι ρίσκα;

«Έχω πάρει μόνο ερωτικά ρίσκα, άλλα ρίσκα όχι, δεν έχω πάρει. Ίσως αυτό να είναι και κακό, ότι στη δουλειά μου δεν έχω ρισκάρει πολλές φορές. Αν το είχα κάνει, μπορεί και να είχα πετύχει περισσότερα, αλλά το μεγάλο ρίσκο δεν το είχα πάρει ποτέ. Αυτό δε σημαίνει ότι ήμουν δειλός, αλλά μετρημένος, ίσως και να είχα υποτιμήσει τον εαυτό μου».

Στα ρίσκα που αφορούσαν στην προσωπική σου ζωή τι συνέβη;

«Στην ιδιωτική ζωή μου έχω περάσει υπέροχα. Αισθάνομαι ότι είμαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους της γενιάς μου, σε ό,τι αφορά στην προσωπική ζωή μου. Στα ερωτικά μου πέρασα υπέροχα, από νέος μέχρι που παντρεύτηκα. Πέρασα πάρα πολύ καλά στη ζωή μου, έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές, συναισθηματικές κι ερωτικές».

-Είχες κι εκεί σχέδιο... πλεύσης;

«Κανένα σχέδιο, εκείνα γίνονταν χωρίς σχέδιο, όλα ήταν αυθόρμητα.

-Ποιο ήταν το πιο μεγάλο ερωτικό ρίσκο που πήρες;

«Το πιο μεγάλο ερωτικό ρίσκο ήταν στο ξεκίνημα μιας σχέσης, που από την αρχή αισθανόμουν ότι δεν θα μου «βγει», για πολλούς και διάφορους λόγους. Να ξεκινήσει μια σχέση μ' έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι πολύ πιο ψηλά από σένα καλλιτεχνικά, είτε πνευματικά, που μπορεί να έχεις και διαφορά ηλικίας. Μια ερωτική σχέση από τη στιγμή που ξεκινάει είναι ρίσκο, αλλά αν δεν ρισκάρει, θα μείνεις ανέραστος. Υπήρξα ο άνθρωπος που μου είπαν «αντίο». Υπάρχει κάποιος που δεν έχει «φάει χυλόπιτα», που δεν τον έχουν απορρίψει όσο κι αν θεωρείται σύμφωνα με τα μέτρα της αισθητικής ωραίος;

- Στο ότι κατάφερες χαράξεις τη δική σου πορεία στο χώρο κάνοντας ό,τι θέλεις, οι συνάδελφοι σου πώς αντιδρούσαν;

«Δεν έχω δώσει αφορμές σε συναδέλφους μου για να αισθάνονται περίεργα απέναντι μου. Είμαι αυθόρμητος και ειλικρινής, ένα «ανοιχτό βιβλίο» απέναντι στους συναδέλφους. Με όποιον συνάδελφο συνεργαστώ, τον αγαπάω μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, φτάνω στο τέρμα. Αγαπάω πολύ τους συναδέλφους μου, ιδιαίτερα όταν δουλεύω μαζί τους, θέλω να τους αγαπώ, για να μπορώ να περάσω ωραία. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κόντρα με συνάδελφο, άντρα η γυναίκα. Μόνο μία φορά μου συνέβη παρεξήγηση με μια συνάδελφο, στο θέατρο, επάνω στη σκηνή, επειδή είχε εκνευριστεί, λόγω του ότι εγώ μ' έναν άλλο ηθοποιό κάναμε ένα αστείο, λίγο παραπάνω απ’ όσο έπρεπε, την έπιασαν τα γέλια και θύμωσε, γιατί αισθανόταν ότι το κάναμε επίτηδες. Εκείνη είχε θυμώσει και μας έβρισε. Δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ με συνάδελφο στη σκηνή ή εκτός αυτής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν κάτι εναντίον μου, είμαι αγαπητός».

- Το ότι δεν ανταγωνίζεσαι, δεν σημαίνει ότι δεν σε ανταγωνίζονται, ειδικά σ' έναν επαγγελματικό χώρο όπως είναι ο δικός σου.

«Ανταγωνισμός υπήρχε κάποτε, τώρα πια δεν νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στο πρόσωπο μου... Από ποιους ανθρώπους; Αν υπάρχει, δικό τους είναι το πρόβλημα, δεν είναι δικό μου, ας το λύσουν εκείνοι. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και δεν θέλω να έχω. Αν Θες να έχεις διαφωνείς με συναδέλφους, είναι εύκολο να το κάνεις εγώ δεν έχω, δεν με νοιάζει. Ίσως είμαι από αυτούς που υποχωρώ πολύ εύκολα ή σηκώνομαι και φεύγω, άμα δεν μου αρέσει κάτι, δεν το ξεκινάω, φεύγω πριν υπογράψω. Μια φορά, κατά κάποιον τρόπο, εκβιάστηκα να είμαι σε μια δουλειά. Ένας φωτογράφος με φωτογράφησε πριν συμφωνήσουμε οικονομικά και καλλιτεχνικά. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν επίτηδες στον Τύπο για να συμφωνήσω, αλλά εγώ δεν, συμφώνησα», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved